Connect with us

POP!MIX

Ivan Rapić Inno održao prvi samostalni koncert

pop!mix/izvještaji

Ivan Rapić Inno održao prvi samostalni koncert

(Fotografije: Miroslav Lelas)

Ivan Rapić Inno održao prvi samostalni koncert

Splitski kantautor Ivan Rapić Inno nedavno je u Solinu održao svoj prvi solistički koncert.

Publika je po prvi put imala priliku uživo čuti njegove pjesme i u gotovo dvosatnom koncertu uživala u izvedbama. Poseban gost večeri bio je Petar Dragojević koji je svojim nastupom dao potporu mladom pjevaču. Na oduševljenje svih prisutnih zajedno su otpjevali i Oliverov hit ‘Pismo moja’ te nagrađeni velikim pljeskom publike. Inno je nastavio sa njemu dragim probranim domaćim i stranim hitovima i uspješno priveo kraju svoj prvi samostalni koncert.

A ovako je sažeo dojmove: „Pa evo šta reć. Za početak moran priznat da san baš emocionalno ispražnjen. Dugo san čeka ovo… Bia san napet kako će sve to skupa ispast. Zadovoljan san je mi je bilo najbitnije da zajedno sa svima na pozornici dam sve od sebe i mislin da su ljudi to i primijetili.  Još jedanput ponavljan hvala svima, hvala Petru Dragojeviću šta je bia tu i da mi potporu. Ovo je za mene bila životna stvar i dalje ću naravno radit ono što volin i živit za to. Hvala svima što su došli, hvala im do neba.

Samo dan nakon solinskog koncerta, Inno je s pjesmom ‘Pripadaš mi’ nastupio na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu gdje je osvojio treću nagradu žirija.

Ispunjen i zadovoljan, nastavlja raditi ono što najviše voli – stvarati pjesme kojima priča svoju životnu priču.

(Fotografije: Miroslav Lelas)

 

More in pop!mix/izvještaji

To Top