Connect with us

POP!MIX

Mia Dimšić se teleportirala u snježnu maketu Zagreba

pop!mix/scena

Mia Dimšić se teleportirala u snježnu maketu Zagreba

“Snježna ulica” ili originalnog naziva “Winter Wonderland” je božićni klasik kojeg je Mia Dimšić snimila za prvi božićni album “Božićno jutro”, objavljen u prosincu prošle godine. Tekst pjesme napisao je Damir Bačić, a aranžman na glazbu Felixa Bernarda radili su Nenad Dujmić, Domagoj Pavin, Zvonimir Glibušić, Dario Hleb, Danijel Peršić i Damir Bačić.

Na genijalnu ideju za video spot Marko Zeljković – Zelja je došao kad je vidio maketu snježnih ulica grada Zagreba koja je postavljena u Backo Mini Expressu. Nije dugo trebalo Mijinom timu da ovu ideju prihvati i da cijelu snježnu priču smjeste u maketu. Da je riječ o sjajnoj ideji govori i činjenica kako je realizacija svega, od samog snimanja do montiranja spota, potrajala nešto manje od tjedana dana.

Marko Zeljković – Zelja, koji potpisuje snimanje, režiju i montažu spota, ovom prilikom se još jednom istaknuo kao jedan od najboljih hrvatskih redatelja glazbenih video spotova i koncerata od kojih izdvajamo Porinom nagrađeni “Parni valjak – Live in Pula”.

Od snježne makete do stvarnog svijeta, od snježnog Zagreba do „Snježne ulice“, sve je to lijepa božićna priča koju Mia Dimšić predstavlja u mjesecu prosincu i najradosnijem dijelu godine.

I ovog Adventa će održati niz koncerata po cijeloj Hrvatskoj, pa je tako 20.12. u Petrinji, dan kasnije u Vukovaru, 23.12. u Karlovcu, 28.12. u Kaštelu Starom, poslije toga u Šibeniku te 30. prosinca u Hvaru.

More in pop!mix/scena

To Top