Connect with us

POP!MIX

Mejaši iznenadili kajkavskim humorom i animiranim spotom

pop!mix/news

Mejaši iznenadili kajkavskim humorom i animiranim spotom

Popularni Mejaši u novoj pjesmi “Ale, ale” premijerno su zapjevali na kajkavskom narječju ali uz vesele, proljetne ritmove ponovno donose samo njima karakteristični glazbeni humor koji su ovoga puta složili autori Denis Dumančić i Nenad Ninčević. Poznati dalmatinski hitmejker, Nenad Ninčević, novi je član u timu autora koji su pisali za Mejaše, a kako zvuči ova otkačena kombinacija Zagorja, Slavonije i Dalmacije, pogledajte u videospotu. A novi je spot “tamburaša u starkama” još jedna posebna priča. Zanimljivi animirani spot ugostio je Dumančića, Mladena Grdovića ali i druge poznate osobe.

“Tko kaže da gemišt, riba i kobasica ne idu skupa? U ovoj veseloj pjesmi uspjeli smo spojiti razne krajeve i razne tradicije Lijepe naše i to prezentirali u animiranom obliku za što je zaslužna Undertoon produkcija. Ponovo smo se vratili bržem ritmu po kojem nas je naša publika i prepoznala. Mi smo narod koji se zna zabavljati pa vjerujemo da ćemo se uz ovu pjesmu družiti još dugo. Za glazbu je zaslužan Denis Dumančić, otkačeni tekst napisali su Nenad Ninčević i Dumančić dok su za aranžman zaslužni Branimir Mihaljević i Denis Dumančić. Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna!”, poručili su Mejaši.

Mejaši su prošle godine proputovali čitavi svijet, odradivši turneju po Australiji i Kanadi, a kakve novitete očekuju njihove fanove u 2018. godini, uz pjesmu “Ale, ale”, tek ćemo otkriti.

More in pop!mix/news

To Top