Connect with us

POP!MIX

Pogledajte novi spot Ane Opačak

pop!mix/news

Pogledajte novi spot Ane Opačak

“Ljubav” je šesti po redu singl s nadolazećeg albuma Ane Opačak, premijerno izveden na Zagrebačkom festivalu. Glazbu i tekst potpisuje Ines Prajo, a aranžman Ivan Popeskić. Zajedno s Arijanom Kunštek oni čine trio koji stoji iza svih pjesma s njezina prvog albuma koji izlazi ove godine.

“Unatoč naslovu ova pjesma po meni nije ljubavna pjesma jer ni po čemu ne odgovara kalupima tipične ljubavne pjesme na kakve smo navikli. Ovo je pjesma koja je opjevala ljubav kao sirovu ogoljenu emociju koja potpuno obuzme onoga kome se dogodi, a taj osjećaj je upravo ono što smo htjeli dočarati ovim videom. Bez suvišnih rekvizita i motiva koji odvlače pažnju, bez protagonista koji bi konkretizirali i dali identitet toj ljubavi, jednostavno smo pustili da se pokretom i svjetlom kroz video ožive stihovi pjesme” – kaže Ana Opačak. Dopustite si da vas zavede emocija kojom pršti Anin novi video.

Redateljsku ulogu ponovno je povjerila sjajnom mladom umjetniku Toniju Mijaču koji je ugođaj i zvuk pjesme savršeno vizualno obojao da čine skladnu cjelinu.

“Kao i moj prošli spot za pjesmu “Daj sad opet” i ovaj je sniman u Splitu u koprodukciji s Kino klubom Split. Sve kreacije koje nosim u spotu potpisuje splitska dizajnerica Anamarija Asanović, a obzirom da je i redatelj iz Splita, iako trenutno sa zagrebačkom adsresom, mogli bismo reći da je ovo jedna prava splitska „ljubavna“ priča” – objašnjava Ana.

Anu Opačak je šira javnost upoznala u prvoj sezoni „The Voicea“, a od tada je nanizala uspješne nastupe na Splitskom i Zagrebačkom festivalu, Melodijama hrvatskog juga, Večerima dalmatinske šansone itd. Objavila je uspješne singlove  „Sve što ostaje“, „Na kraju dana“, „Bam bam“ i “Daj sad opet”,  a ono po čemu ćete uvijek prepoznati Anin vokal je šarm šansone koji se proteže specifičnom interpretacijom ove lijepe Splićanke, iza čije krhkosti se skriva veliki glazbeni talent.

More in pop!mix/news

To Top