Connect with us

POP!MIX

Manuela Svorcan uz pjesmu “Zamisli” kreće u neko novo putovanje

Foto | Luka Sepčić 

pop!mix/news

Manuela Svorcan uz pjesmu “Zamisli” kreće u neko novo putovanje

Manuelu Svorcan, talentiranu glazbenicu i glumicu zarazne energije i osmijeha imali smo prilike gledati i slušati u devet mjuzikala, nekoliko predstava i filmova u kojima je zapažene uspjehe ostvarila u filmu ‘Nitko nije savršen’ redateljice Barbare Vekarić, koji je ujedno nagrađen prestižnom nagradom Coven festivala u San Franciscu za najbolji internacionalni film, a na KUKI festivalu for Children and Youth u Berlinu dobio je nominaciju za najbolji kratkometražni film.

Osim za glumu, Manuela živi za pjesmu i ples, a iako joj ovo nije prva pjesma kojom se predstavlja u glazbenom svijetu  – Zamisli” je njezina prva autorska pjesma čija glazba i riječi donose spoj odnosa, raspoloženja i događaja koji su se dogodili ili se događaju, a kako i sama kaže, svaki autor ima neku svoju nit vodilju kako bi se pjesma mogla istinski osjetiti.

„Pisala sam za nju tekst kojii se jednostavno dogodio čim sam čula melodiju. Producent Silvio Pasarić i ja dugo smo radili na njoj i čekali onu pravu za prvi singl. Cijela je priča istinitija, osobnija, pjesma je prožeta mojim osjećajima i događajima, onim nečim što te u konačnici nekad u životu obilježi. Pjesma je ljubavne tematike, neke lekcije moraju postojati u životu i sve te to na nekin način jača i gradi. Sve u svemu, zahvalna sam svakoj osobi koja me na neki način kroz život obilježila i mislim da je ‘Zamisli’ pravi izbor za krenuti u neko moje novo putovanje!“, rekla je Manuela o pjesmi koja izlazi u izdaju Dallas Records / Sipa Music.

Cijelu je priču uokvirio i ekranizirao redatelj Luka Sepčić u produkciji SESTRICA, a Manueli se u spotu pridružio i poznati glumac Slavko Sobin.

„Snimanje je prošlo izvrsno. Okupila sam najbolje ljude, energija je bila divna – svi smo se i više nego zabavili i mislim da smo napravili jako dobar posao. Ono što me najviše veseli je moj partner u spotu, glumac Slavko Sobin, koji mi je privatno i prijatelj i imamo odličnu energiju, a on je svoj dio posla obavio i više nego profesionalno, iako je nama to sve ličilo na nekakvu igru“, kaže Manuela.

Glazbu i aranžman potpisuju Silvio Pasarić i Domagoj Perišić, a produkciju potpisuje Silvio Pasarić (Sipa Music).

(Fotografije: Luka Sepčić)

More in pop!mix/news

To Top