Connect with us

POP!MIX

“Nema signala” je novi singl Parnog valjka

Foto: Darko Drinovac

pop!mix/news

“Nema signala” je novi singl Parnog valjka

Pjesma se nalazi na Porinom nominiranom albumu “Vrijeme”

Novi studijski album “Vrijeme” grupe Parni valjak iznjedrio je još jedan sjajan singl “Nema signala”. Nasljednik hita “Otkud ti pravo”, koji nije silazio s HR Top 40 liste najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, na tragu je žestokog južnjačkog rocka i atmosfere tipične za Parni valjak. Husein Hasanefendić Hus još jednom potvrđuje svoju neupitnu kvalitetu, ali i nastavlja sprepoznatljivim zvukom benda u koji uvijek dodaje jednu posebnu svježinu. Hus potpisuje glazbu i tekst, a cijeli bend radio je na aranžmanu.

Parni valjak nastavio je uspješnu suradnju s multimedijalnim umjetnikom Daliborom Barićem, koji potpisuje grafički dizajn albuma “Vrijeme”, ali i montažu i režiju spota za prošli singl “Otkud ti pravo”.

Dok hrvatska i regionalna publika uživaju u novom singlu i spotu, Parni valjak trenutno se nalazi na kanadskoj turneji i nakon koncerata u Calgaryju, Vancouveru i Windsoru, dva puta će nastupiti u rasprodanom The Opera Houseu u Torontu. Netom prije turneje dočekala ih je vijest o glazbenoj nagradi Porin za koju su nominirani u tri kategorije: Album godineNajbolji rock album i Najbolja izvedba grupe s vokalom za hit “Otkud ti pravo”. Dodjela nagrada bit će upriličena u riječkom Zametu 29. ožujka.

Album “Vrijeme”, koji će uskoro biti dostupan i na dvostrukom vinilu, dostupan je na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

More in pop!mix/news

To Top