Connect with us

POP!MIX

Ljubav između Marka Kutlića i Nele zabilježena u pjesmi “U zagrljaju spašeni”

(Fotografije: Marko Vojvodić)

pop!mix/news

Ljubav između Marka Kutlića i Nele zabilježena u pjesmi “U zagrljaju spašeni”

Ljubavna priča pretočena je i video spot

Životnu i glazbenu ljubavnu priču upravo su kroz pjesmu “U zagrljaju spašeni” ispričali Marko Kutlić i Nela, vrhunski vokali koji su u samom vrhu najboljih mladih pjevača u Hrvatskoj. Svoju ljubav odlučili su podijeliti sa svojim obožavateljima u izvrsnoj i emotivnoj pjesmi, vokalno i glazbeno snažnoj, a opet iskrenoj.

“Jezik kojim najbolje komuniciramo je glazba. A glazba kao takva, najjača je onda kada je iskrena, kao i naša pjesma, a nadamo se da će i ljudi to prepoznati. S pjesmom se mogu poistovjetiti svi koji su jednom u životu iskusili pravu ljubav”, kažu Marko i Nela.

Mogli smo ih gledati nedavno u HRT-ovom showu “A strana”, a Nela je bila i sudionica showa The Voice Hrvatska, tako da je njihovo glazbeno stvaralaštvo iznimno poznato publici, a kvaliteta neupitna. U pjesmi su odlučili sudjelovati i kao autori pa tako potpisuju glazbu, sjajni dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić radili su na aranžmanu i produkciji, dok se tekstom pozabavio Markov prijatelj i suradnik Aleksandar Čubrilo.

“Pokazao mi je pjesme od kojih me jedna oduševila, a druga, za koju je on tvrdio da je njegova najbolja, ostavila me ravnodušnim. Taj isti dan, još sam nekoliko puta pročitao pjesmu tražeći smisao, i sebe u njoj. Pokušavao sam otkriti ‘što je pisac htio reći’, ali nisam uspio. Nastavio sam s radom na drugim pjesmama i potpuno zaboravio na nju. Dugo vremena nakon, našao sam se u Nelinom zagrljaju. Danima mi je u glavi zvonilo: ‘Kada spoje se davno raspuknuti dijelovi, mi samo šutimo u zagrljaju spašeni’, no nikako se nisam mogao sjetiti gdje sam to pročitao ili čuo. Tražeći te riječi, došao sam do one pjesme koja me tada učinila ravnodušnim. Od tog dana pjesma ‘U zagrljaju spašeni’ dobila je svoj pravi smisao i pronalazim se u svakoj riječi.”rekao je Marko.

Iste osjećaje prema pjesmi dijeli i Nela:

“U nekom novom dijelu svemira srela sam Marka i odlučila tu ostati. Doživljavam ovu pjesmu toliko svojom, da ponekad zaboravim da ju je zapravo napisao naš čarobnjak Aleksandar Čubrilo, a ne ja. Ta pjesma smo mi.”

Ova ljubavna priča pretočena je i u video spot koji je sniman na tajnoj lokaciji u jednoj od najljepših vila u Istri, a redatelj spota Igor Ivanović sa svojim kolegom Davorom Flamom osmislio je cijelu ideju.

“Na jedan poseban i flimski način prikazana je naša priča. Imali smo toliko dobru ekipu da ništa nije moglo poći po zlu, čak i da je htjelo. Duh kojim je prostor odisao taj dan bio je stvarno poseban i stvorila se jedna predivna obiteljska atmosfera.” – istaknuli su Marko i Nela.

(Fotografije: Marko Vojvodić)

More in pop!mix/news

To Top