Connect with us

POP!MIX

Vannin hit “Ako je vrijedilo išta” u verziji The Frajli dobiva novo ruho

pop!mix/news

Vannin hit “Ako je vrijedilo išta” u verziji The Frajli dobiva novo ruho

Vannin hit “Ako je vrijedilo išta” u verziji The Frajli dobiva novo ruho

Pet iznimnih vokala spojenih u bezvremenski hit – uskoro stiže spot za pjesmu „Ako je vrijedilo išta“

Prošla godina bila je puna zanimljivih trenutaka za band The Frajle – od rasprodanih koncerata diljem zemlje, nastupa na Exitu te nekim od najvećih festivalskih pozornica regije do album LIVE, humanitarnog djelovanja, putovanja, druženja – 365 dana zaokruženo dobrom glazbom i onom posebnom energijom koja obavija djevojke i koja im je priskrbila nevjerojatnu vojsku vjernih fanova.

Za 2019. godinu četiri djevojke, Marija, Nevena, Jelena i Nataša, koje čine The Frajle, pripremaju mnoga iznenađenja svojim pratiteljima i publici. U godini kada slave 10 godina postojanja u planu je novi album, mnoštvo koncerta, ali i poneke zanimljive suradnje.

Jedna od njih ovih dana poprima konkretan oblik, jer djevojke iz The Frajli upravo snimaju novi video spot, a u obradi pjesme „Ako je vrijedilo išta“ pridružila im se i sama ‘vlasnica’ navedenoga hita – Vanna. Suradnja kojom Frajle najavljuju novi album obrada, spojila je pet iznimnih vokala, ali i nevjerojatne energije, koju svaka od žena nosi. Glazbeno ispreplitanje Frajli i Vanne započelo je ranije, pjesmom „Ne idi“, koju je Vanna napisala za album Frajli „Ljubav na dar“. Glazbeno prijateljstvo zaokruženo je u ovoj godini pjesmom „Ako je vrijedilo išta“, koja više od 18 godina ne silazi iz etera regionalnih radio postaja i jednako je omiljena danas, kao i prvoga dana kada je puštena u eter.

Frajle ne skrivaju svoje dugogodišnje oduševljenje s Vannom, jednom od najboljih hrvatskih vokalistica i pjevačicom koja je ostavila neizbrisiv trag na glazbenoj sceni. U svom dugogodišnjem glazbenom putu, Vanna svakom novom pjesmom učvršćuje status vrhunske glazbenice, a svojim aktualnim singlom „U tebi“ potvrdila se iznova kao autor, ali i kao jedan od najljepših glasova koji se podjednako dobro snalazi u baladama, kao i u pjesmama bržeg, plesnog ritma, poput ove.

Vanna i Frajle provele su vrijeme u jednoj zagrebačkoj knjižnici, gdje su snimile spot za pjesmu „Ako je vrijedilo išta“, a zabave i smijeha nije nedostajalo. „Sve je prošlo izvrsno. Pjesmu poznajem već neko vrijeme“, izjavila je Vanna uz smijeh te nadodala „Imala sam samo tri mala zahtjeva pri snimanju spota – da izgledam mlado, mršavo i seksi“.

„Ako je vrijedilo išta“ je bila obavezni dio repertoara u prvim nastupima Frajli, koje su istaknule kako im je drago da se snimanje spota odvija u knjižnici.

„Na snimanju spota nam je bilo izuzetno zanimljivo. Mislimo da je ovo najbolji prostor u kojem smo do sada snimale, jer nema izgubljenog vremena. U pauzama dok čekamo da se set postavi imamo na raspolaganju najveća djela svjetske i domaće književnosti pa ako već ne stignemo pročitati cijelu knjigu, uspijemo prelistati mnoge.“ u duhovitom tonu komentirala je Frajla Marija Mirković.

Sve četiri Frajle zajednički su zaključile „Čast nam je imati suradnju s Vannom na novom abumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pjesmu, volimo godinama i presretne smo na ovoj prilici da snimamo i pjevamo s njom. Jedva čekamo izlazak pjesme!“

Do tog trenutka ostaje nam plesati uz Vannin aktualni singl „U tebi“

More in pop!mix/news

To Top