Connect with us

POP!MIX

Bajaga i Instruktori održali nezaboravni koncert u Areni Zagreb

pop!mix/izvještaji

Bajaga i Instruktori održali nezaboravni koncert u Areni Zagreb

(Fotografije: Goran Berović)

Bajaga i Instruktori održali nezaboravni koncert u Areni Zagreb

Zagrebački koncert dio je regionalne turneje kojom Bajaga i Instruktori promoviraju novi album

Zagrebačka je Arena u subotu navečer bila ispunjena mnogobrojnim obožavateljima Bajage i Instruktora koji su s oduševljenjem dočekali njegov najveći samostalni koncert u Zagrebu. Večer je otvorila grupa Buđenje, a publika je spremno prihvatila njihov nastup i odlično se zagrijala za dolazak rock legendi, pjevajući njihove hitove poput ‘Samo ti, samo ja’, potvđujući ih kao jedan od domaćih pop-rock bendova mlađe generacije.

‘Dobro jutro’ pjesma je kojom su Bajaga i Instruktori započeli dvoiposatnu svirku i razmjenu emocija s publikom u kojoj su se mogle vidjeti sve generacije. ‘Sa druge strane jastuka’‘Verujem – ne verujem’,‘220 u voltima’‘Godine prolaze’‘Berlin’‘Vesela pesma’ neki su od glazbenih dragulja karijere koja traje već tri i pol desetljeća i koncertno je započela upravo u Zagrebu. Jedan od posebnih trenutaka večeri bio je izvedba vječnog hita ‘Zažmuri’, za vrijeme koje su mobiteli osvijetilili punu Arenu i napravili doista posebnu, emotivnu atmosferu.

Zagrebački koncert je dio regionalne turneje kojom Bajaga i Instruktori promoviraju novi album ‘U sali lom’, sa kojeg su neke pjesme poput naslovne već odlično primljene kod publike, ali ipak, večer je bila posvećena najvećim hitovima kojima su, zajedno s fenomenalno raspoloženom publikom, odlični Bajaga i njegovi Instruktori, uz povremeno pojačanje Davora Rodika na pedal steelu i gitari, Arenu ispunili pozitivom.

Nakon ‘Tišine’, ekipa je otišla s pozornice, predahnuti tek kratko jer su za kraj pripremili posebnu selekciju pjesama koje su najbolje zaokružile iznimnu glazbenu večer. ‘Od kada tebe volim’‘Noćima sanjam’,‘Moji drugovi’ i posebne izvedbe Bajage i Loknera na klavijaturi (uz jednoglasnu vokalnu pratnju publike)‘Ruskog voza’ i ‘Tamare’ pripremile su teren za posljednju pjesmu. ‘Samo nam je ljubav potrebna’ bila je poruka za kraj kojom su se Bajaga i Instruktori pozdravili sa zagrebačkom publikom, do nekog novog, nadamo se, što skorijeg susreta.

 

(Foto | Goran Berović)

More in pop!mix/izvještaji

To Top