Connect with us

POP!MIX

“Kišni razdraganci” na zatvaranju Tobogana razdragali i male i velike

pop!mix/festival

“Kišni razdraganci” na zatvaranju Tobogana razdragali i male i velike

(Fotografija: Tanja Kanazir, u vlasništvu Rijeka 2020)

“Kišni razdraganci” na zatvaranju Tobogana razdragali i male i velike

Piknik- koncertom Ivanke Mazurkijević, Damira Martinovića Mrleta i Dječjeg zbora Kap, nakon dva aktivna tjedna kulture i avanture, završeno je još jedno izdanje dječjeg festivala  ‘Tobogan’ u sklopu projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Sama završnica festivala sačuvana je za premijerno predstavljanje dječjeg albuma ‘Kišni razdraganci’ te istoimene slikovnice koja je nastajala u istoj priči o Kišnim razdragancima, a koje je na papiru oživjela autorica Lana Letović Perčin.

Na premijeri albuma i slikovnice okupili su se i veliki i mali, djeca i oni koji se tako osjećaju, a kako kaže Mrle, bilo je razdragano, veselo i rasplesano.

‘Bilo je fantastično, djeca su veselo i rasplesano prihvatila naše pjesme. Čini nam se i odrasli! Uz CD, slikovnicu, veselo društvo, dekice, piknik..Žalimo što se ovakve stvari ne događaju barem jednom mjesečno’, poručuje Damir Martinović Mrle.

Slikovnica i CD objavljeni su u izdanju Dallas Recordsa, a cjelokupan je projekt ostvaren uz podršku programskog pravca Dječja kuća – RIJEKA 2020.

Slikovnica & CD + naljepnice dostupni su u svim boljim CD shopovima, a uskoro i u svim boljim knjižarama.

More in pop!mix/festival

To Top