Connect with us

POP!MIX

Kas predstavio spot za pjesmu koju su napisali Mia Dimšić i Damir Bačić

pop!mix/scena

Kas predstavio spot za pjesmu koju su napisali Mia Dimšić i Damir Bačić

Nakon naporne i uspješne godine dečki iz Kasa predstavljaju nam svoj novi spot. Pjesmu “Falit ću ti ako odem” potpisuje već prepoznatljiv autorski tandem, osvajači 6 Porina,  popularna Mia Dimšić i Damir Bačić čiji je zvuk već svima dobro znan.

Ovo nije prva suradnja Mije Dimšić i Kasovaca, prva pjesma koju je Mia napisala za Kasovce je naslovna pjesma aktualnog albuma “Danas smo kraljevi”. Aranžman za pjesmu potpisuju Dario Hleb i Marin Bando, dok je pjesma  snimana u studiju Željka Nikolina u Osijeku. Pjesma je to s albuma Danas smo kraljevi u izdanju Croatia recordsa koji je nominiran za Porin u svojoj kategoriji za album godine.

Snimanje spota za novi singl dečki su povjerili produkcijskoj kući Metanoya iz Osijeka. Spot je sniman u gradu Osijeku, na lijevoj obali Drave te u okolici grada gdje jesenje boje upotpunjuju ovu prekrasnu ljubavnu priču.

“Odabir glumaca u spotu je izuzetno zanimljiv, možda i najlakši od svih dosadašnjih odabira kroz koje smo prošli, a vjerojatno je jedan od najefikasnijih i najefektnijih”govore nam Kasovci

“Falit ću ti ako odem” slatka je, romantična i emocijama prožeta pjesma pa smo to pokušali prenijeti i na spot. Tu atmosferu ljubavne balade dočarali smo kroz nježne i simpatične uspomene para koji uživa u svojoj ljubavi, unatoč ponekoj prepreci na putu. Za snimanje ovoga spota odlučili smo da se u glavnoj ulozi, uz moju malenkost, pojavi moja supruga Lana – baš zato sve što ćete vidjeti u spotu je iskrena, proživljena, autentična emocija. Nismo morali glumiti, samo smo prenijeli pred kameru sve što inače osjećamo i radimo. Na snimanju je bilo veselo i opušteno, uživali smo u prirodi, i naravno, u našem stilu, puno se smijali i šalili. Zaista mislim da cijela ova priča spotu donosi jednu novu dimenziju i veću vrijednost. Nadam se da će gledatelji osjetiti tu iskrenost i ljubav te prepoznati i uskoro i pjevušiti ovu slatku, nježnu baladicu, jer, na kraju krajeva, sve se svodi na ljubav, uz koju je sve ljepše i lakše.  – rekao nam je Dinko Glavaš, pjevač Kasa

More in pop!mix/scena

To Top