Connect with us

POP!MIX

“Još jednu noć” prva je pjesma benda Viena

pop!mix/news

“Još jednu noć” prva je pjesma benda Viena

“Još jednu noć”  prva je u nizu skladbi kojima se Viena predstavlja kao novi bend na hrvatskoj glazbenoj sceni. Najava je to njihovog prvog  albuma imena “Mea Culpa”. Članovi banda afirmirani su glazbenici prisutni na sceni već godinama, a sada su se okupili pod imenom “Viena”.

“Još jednu noć”  je i prva skladba koju kao kantautor stvara i potpisuje Daniel Crnošija. Tekst pjesme, koji je protkan dozom ironije, ogledalo je proživljene priče autora. Tematski pjesma je posvećena vječnoj umjetničkoj inspiraciji – ljubavi. Sjećanje na ljubavni susret u fatalnoj noći koja zauvijek ostaje zapisana u emocionalnom sjećanju, priča je koju nam na jedinstveni način donosi Viena.

(Fotografija: VIENA / Borna Elwazir)

Pjesma je snimana  i miksana u tri različita studija kroz više od godinu dana. Sve je počelo u studiju “Fun House” (benda Jinx) gdje je snimana live ”podloga” u kojoj su sudjelovali brojni studijski glazbenici na inicijativu producenta Miroslava Lesića. Snimanje je nastavljeno u tonskom studiju “Hacijenda” , a  zatim u Pulskom studiju bivše vojarne “Rojc” gdje autor Danijel Crnošija ostvaruje suradnju s koproducentom pjesme Feridom Hukićem – Fecom i Brunom LegovićemTočka na i stavljena je u studiju“Hacijenda”  gdje su i snimani završni lead i back vokali.

Videospot za pjesmu sniman je na više lokacija u Zagrebu kroz nekoliko dana. Ideja režisera spota bila je što vjernije vizualno približiti publici dojam onoga što proizlazi iz zvučne kulise i samog teksta pjesme “Još jednu noć”. Režiju potpisuje Eugen Slavik, a snimatelj je Borna Elwazir.

More in pop!mix/news

To Top