Connect with us

POP!MIX

Jessica i Suicidal s duetom “Stranci od leda” u domaći eter donose dašak R’n’B & hip hop zvuka

(Fotografija: Josip Ninković)

pop!mix/news

Jessica i Suicidal s duetom “Stranci od leda” u domaći eter donose dašak R’n’B & hip hop zvuka

Nakon singlova ‘Propuštene šanse’ i ‘Dobar je osjećaj’Jessica Atlić McColgan trećim singlom ‘Stranci od leda’ donosi dašak R’n’B & hip hop prizvuka u domaće etere.

U suradnji s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem koji ujedno potpisuje aranžman i glazbu, gdje mu se  pridružio Jun Ishida te tekst, u kojem mu se pridružio i zagrebački hip hoper Suicidal, donosi spoj akustike i elektronike u R’n’B’ izvedbi protkanoj ugodnim dionicama hip hopa.

„Još prilikom snimanja prethodne pjesme, Skansi i ja smo se nekako baš tog trenutka našli na istoj frekvenciji i rodila se ova pjesma u par sati. Skansi je predložio hip hop vokal i izborom Mateja Dučkića Suicidala pomislili smo ‘Okay, to je Skansi, treba mu vjerovati’. Akustika, elektronika, hip hop, baš je ono u čemu se trenutno nalazim… Najlakše je igrati na sigurno, ali ono što mene trenutno zaokuplja je svjetski prizvuk kojim bih željela pokazati da je hrvatska glazbena scena spremna za nešto novo.“ – Jessica

Jessica i Suicidal najavili su i nastavak suradnje te skorašnji izazak pjesme i u akustičnoj verziji.

„Skansi mi je pustio info pjesme i istog sam trena prihvatio suradnju, napisao tekst i snimio vokale.Veliki sam fan kvalitetnih r’n’b & rap crossovera i veliko mi je zadovoljstvo biti dio ovog projekta iza kojeg čvrsto stojim te se veselim budućim suradnjama kojih će zasigurno biti.“ – Suicidal

Izvrsnu vokalnu izvedbu Jessice, okrunjenu njezinim prvim featuringom, ekranizirao je redatelj Josip Ninković te crno-bijelim minimalizmom vizualno zaokružio priču čiji su kadrovi snimljeni u prostorijama škole pjevanja Husar & Tomčić.

More in pop!mix/news

To Top