Connect with us

POP!MIX

Alen Đuras protagonist je ljubavne priče u spotu “Ne mogu se miriti”

pop!mix/news

Alen Đuras protagonist je ljubavne priče u spotu “Ne mogu se miriti”

Mladi i talentirani pjevač Alen Đuras predstavio je svoj novi singl – „Ne mogu se miriti“. Riječ je o pjesmi koju autorski potpisuju Marija Karaula Krznarić i Boško Jović, dok je za produkciju i aranžman zaslužan Ante Gelo.

Pjesmu prati i videospot, nastao u režiji i produkciji Gorana Kovačića, čija priča spota vjerno prati samu tematiku pjesme i prikazuje Alena kao protagonista ljubavne priče, pod stalnom kušnjom, koji se ne miri s nametnutnim okolnostima ljubavnog odnosa na daljinu.

 

Nakon što se predstavio debitantskom pjesmom „Dotakni mi lice“, Alen Đuras nastavlja graditi svoju samostalnu glazbenu karijeru i predstavlja ovaj novi singl, nastao u suradnji s eminentnim imenima regionalne glazbene scene.

Stihove autorski potpisuje Marija Karaula Krznarić, novinarka i pjesnikinja, između ostalog zaslužna za  divne tekstove pjesama „Damar“ Amire Medunjanin i „Hvala svima“ Kemala Montena. Glazbu za pjesmu skladao je gitarist Boško Jović, koji je tijekom svoje bogate karijere surađivao s brojnim glazbenicima kao što su Stjepan Hauser, Edin Karamazov, Rade Šerbedžija, skupina Letu Štuke i mnogi drugi. Cijelu priču zaokružio je naš cijenjeni glazbenik, aranžer, producent i autor Ante Gelo koji je bio zadužen za produkciju i aranžman, dok je mix i mastering kreirao Branimir Jovanovac.

Sudionici ove prekrasne glazbene priče su za Alena imali samo riječi hvale: „Alen je svojim predivnim vokalom “pozlatio” ovu pjesmu; interpretira ju nevjerojatno uvjerljivo i s puno emocija koje će, sigurna sam, osjetiti svi koji strepe nad ljubavi, čekaju i pitaju se gdje će ih to čekanje odvesti. Stoga je ovaj Alenov singl za mene poseban. Beskrajno mu se radujem i uvjerena sam da će i publika s jednakim oduševljenjem prihvatiti našu pjesmu i uvjeriti se kako je Alena vrijedilo čekati. Ma, da ne okolišam – Alen je naš Ed Sheeran“, komentirala je Marija Karaula Krznarić.

Autor glazbe – Boško Jović, kratko je istaknuo: “Iako Alena još nisam osobno upoznao, drago mi je da sam imao priliku surađivati sa svo troje – i Gelom, i Marijom, i Alenom!“.

Uz njih, svoje dojmove o suradnji i pjesmi otkrio je i Ante Gelo: „Alena znam od momenta kada je zablistao na The Voice-u, vrlo brzo smo ostvarili suradnju, kroz nekoliko posljednjih godina sviramo jako puno i postali smo dobri prijatelji. On je izvrstan i kvalitetan čovjek, veliki frend, jako je talentiran i ima “strašan vokal”, iskreno je otkrio svoje dojmove o Alenu te nastavio o pjesmi i suradnji: “Ovo je jednamuzikalna akustičarska priča – lijepa pjesma s lijepim tekstom, čista ogoljena mjuza, ono što mi glazbenici volimo. Suradnja se naslanja na našu muzikantsku priču – Marija i Boško su moji dragi prijatelji, puno surađujemo i tako je nastala ova pjesma, isplivala je van i pronašla svoj put do Alena. “Ne mogu se miriti” je jedna od onih pjesama koju ćemo za nekoliko godina poslušati i reći: baš smo to dobro napravili.”

Alena Đurasa šira javnost je upoznala 2016. godine, kroz drugu sezonu showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, u kojem je zahvaljujući iznimnim nastupima dosegnuo finale showa. Nakon tog  je njegova samostalna glazbena karijera krenula uzlaznom putanjom – ostvario je niz koncertnih i televizijskih angažmana, a ujedno je odabran i kao jedan od pratećih vokala predstavnika Hrvatske na Eurosongu 2017. u Kijevu. Od nabrojanih angažmana ističu se odličnom atmosferom ispunjene live večeri u klubu Johann Franck te aktualna suradnja u HRT-ovoj emisiji „A strana“, u kojoj se ističe izvedbama hvaljenim od struke i publike. S diskografskom kućom Universal Music Hrvatska objavljuje i svoj debitantski singl „Dotakni mi lice“ (2017.), a suradnja se nastavlja i kroz novi singl „Ne mogu se miriti“.

Pjesma je dostupna u radijskom eteru, te putem digitalnih glazbenih platformi – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa:
https://alen.lnk.to/NeMoguSeMiriti

More in pop!mix/news

To Top