Connect with us

POP!MIX

Jacques Houdek u novoj pjesmi otkriva kakav teret mu je na duši

pop!mix/news

Jacques Houdek u novoj pjesmi otkriva kakav teret mu je na duši

Vijest da je već u prvom tjednu emitiranja njegov najnoviji singl „Teret“ oduševio publiku i glazbene urednike te stigao u sam vrh najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, Jacquesa je razveselila i posebno emotivno ganula:

„Iznimno sam sretan što je moja nova pjesma ‘Teret’ tako lijepo prihvaćena, ostvarila je i najviši ulaz na službenoj nacionalnoj top listi što me čini jako ponosnim. Pjesma ima snažan tekst koji razotkriva najdublje osjećaje jednog ostavljenog muškarca koji nosi golem teret neprežaljene ljubavi. Snimajući pjesmu u studiju, proživio sam svaki stih, svaki ton, pa zato ne mogu sakriti oduševljenje što je tako brzo pronašla put do srca publike, a svaki dan primam na stotine poruka fanova. Hvala svim urednicima koji već puštaju Teret i onima koji će ga tek puštati! Snimili smo i videospot u kojem glavnu ulogu ima mladi i iznimno talentirani glumac Fabijan Pavao Medvešek čije vrijeme, siguran sam, tek dolazi.“

Videospot u režiji Darija Lepoglavca sjajno dočarava emocionalnu buru koju u čovjeku potakne odlazak voljene osobe, a Jacquesov glazbeni senzibilitet ponovno je pogodila autorica Andrea Čubrić čiji su glazba i dio teksta inspirirali Jacquesa da dâ svoj tekstualni obol te s velikom uvjerljivošću interpretira pjesmu.

‘Teret’ je deveti singl s nadolazećeg Jacquesovog albuma kojim će obilježiti 20 uspješnih godina profesionalnog glazbenog djelovanja, a za kraj godine svojoj vjernoj publici Jacques priprema i koncertno iznenađenje.

More in pop!mix/news

To Top