Connect with us

POP!MIX

Ive predstavlja spot za pjesmu “Potpuno sami”

Foto: Matijas Knežević

pop!mix/news

Ive predstavlja spot za pjesmu “Potpuno sami”

Ivan Vranković Ive video spotom za pjesmu “Potpuno Sami”  predstavlja istoimeni album nesvakidašnjeg sentimentalnog pop zvuka.

Potpuno Sami” pjesma je u laganog 3/4 ritma, prozračnih harmonija i melodije koja prati dinamiku stihova, a nastala je u trenutku promišljanja o prolaznosti života. Koliko smo spremni prihvatiti kompromis i suočiti se sa preprekama života? Hoćemo li naći mir u zagrljaju voljene osobe ili će nas vlastiti ego i sebičnost ostaviti potpuno same? Poruka pjesme ide u smjeru iskrene ljubavi, strasti i emocije kao jedine prave istine”– rekao nam je Ive.

Video spot je sniman u Hangar studiu u Zagrebu a u njemu se uz Ivana Vrankovića pojavljuje mlada glumica Petra Spaći. Za režiju je odgovoran Matijas Knežević a kao podrška i asistent kamere Dinko Bošnjak.

Glazbu i tekst potpisuje Ivan Vranković Ive a aranžman Ive i Silvio Pasarić u čijem je studiju album snimljen te koji je uz nekoliko instrumentalnih dionica odgovoran i za produkciju.

Ive na svom prvom kantautorskom albumu kroz stihove obrađuje sve teme ljudske prirode na osebujan način koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Album “Potpuno sami” objavljen je u izdanju izdavačke kuće Sipa Music, a možete ga poslušati na svim digitalnim glazbenim platformama.

Foto: Matijas Knežević

More in pop!mix/news

To Top