Connect with us

POP!MIX

Danijela Martinović objavila novi album – “Neopisivo”

pop!mix/news

Danijela Martinović objavila novi album – “Neopisivo”

Foto: Marko Lorenzo Blaslov

Danijela Martinović objavila novi album – “Neopisivo”

“Novi zvuk – novi doživljaj – drugačija od svih”, ovako je još prošle godine Danijela Martinović najavljivala rad na novom albumu “Neopisivo” koji se od ovog tjedna nalazi u prodaji.

Skladba “Čovjek bez adrese”, prva je njena pjesmu koju je potpisala kao koautorica glazbe i teksta uz iskusnog Zorana Mišolongina i prva s kojom je najavila novi studijski album.

Osim ove pjesme na albumu se nalaze neki od Danijelinih najvećih hitova“To malo ljubavi”, “Danima, godinama, satima”, “Marke nemam”, “Ja, ja, ja”,”Grube riječi”, “Život stati neće”, “Za tebe rođena”, “Zovem te”, “Pleši sa mnom”, “Da je slađe zaspati”, ” ‘Ajde odmori”, “Što sam ja, što si ti”, “Nemam s kime dočekati zime”, “Jednu za ljubav”.

Hitovi “Starimo dušo” i “Neću se vratiti” su live izvedbe, a hitove “Ovako ne mogu dalje” i “Svileni” grupe Magazin Danijela je otpjevala u suradnji s Mladenom Kosovcem te Gelato Sisters.

U potpuno novim aranžmanima Tomislava Modrića i uz pratnju benda Zadnji pogon, ova nježna pjevačica moćnog glasa potpuno će vas osvojiti novim zvukom i prenijeti osjećaj neopisivog doživljaja uživanja u glazbi.

Ekipu sjajnih glazbenika koja je radila na ovom albumu, uz spomenute Zorana Mišolongina i Toimialsav Modrića, čine i Miroslav Lesić i Goran Martinac koji su radili mix i mastering albuma.

Fotografije na albumu djelo su Marka Lorenza Blaslova, a likovnom oblikovanju doprinijela je Ana Luketin Fahenwald. Pod istim nazivom, “Neopisivo”, krajem prošle godine, Danijela Martinović objavila je i svoju drugu zbirku poezije u želji da svi čitatelji osluškujući prvo sebe potaknu u sebi nešto neopisivo.

Album “Neopisivo” dostupan je na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te drugim bolje opremljenikm CD shopovima diljem Hrvatske.

         “Nepisivo…
ne može se opisati riječima…
utihnite, zatvorite oči, udahnite, budite i…
Neopisivo će vas natopiti sobom…
i više nikad ništa neće biti isto…”

Danijela

More in pop!mix/news

To Top