Connect with us

POP!MIX

Ususret zagrebačkom koncertu Mia Dimšić objavila novi singl

pop!mix/news

Ususret zagrebačkom koncertu Mia Dimšić objavila novi singl

Foto: John Pavlish

Ususret zagrebačkom koncertu Mia Dimšić objavila novi singl

Iza jedne od najveći hrvatskih pop zvijezdaMije Dimšić, još je jedna sjajna diskografska godina. Album “Sretan put”, objavljen krajem prošle godine, kritika je sjajno ocijenila, a publika se već na prvo slušanje zaljubila u novo studijsko izdanje.

Nakon pjesme “Sva blaga ovog svijeta” na kojoj bilježi suradnju s Markom Toljom, a koja vlada radijskim eterom i konkurira za nagradu Porin u čak 3 kategorije, Mia objavljuje “Unatrag”, još jedan singl s hvaljenog albuma.

Riječ je o pjesmi pamtljivog ritma za koju glazbu i stihove potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, dok su aranžman raspisali Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Pjesma je snimana u Croatia Records studiju u Zagrebu, studiju „Green Room Studio” u Rijeci i studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji (PA) u SAD-u, a miks i mastering radio je Goran Martinac.

Pjesma “Unatrag” zbog  vrhunske će svirke i Mijinog jedinstvenog  vokala zasigurno nastaviti uspjeh prethodnog singla i slušateljima priuštiti odličnu zabavu, a sjajno će zvučati i na live nastupima.

“‘Unatrag’ govori o situaciji u životu od koje kao da nikako ne možeš pobjeći, stalno se vraćaš na to isto mjesto i znaš da to nije pametno, ali očito još nisi spreman potpuno krenuti dalje. U pjesmi je to romantična situacija s krivom osobom, ali mislim da se taj osjećaj može primijeniti na brojne situacije u našim životima. Svi duboko u sebi uvijek znamo kamo dalje, ali ponekad je potrebno puno promašaja da to napokon sami sebi priznamo.”  rekla je Mia Dimšić.

Pjesmu “Unatrag” Mia će premijerno izvesti na svojem koncertu, u petak 13. ožujka, u klubu Boogaloo u Zagrebu. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Boogaloou (10-16h) ili u sustavu Entrio.

Foto: John Pavlish

More in pop!mix/news

To Top