Connect with us

POP!MIX

Grupa Pirati u novom spotu: “Kafanama skitam”

(Foto: Croatia Records promo)

pop!mix/news

Grupa Pirati u novom spotu: “Kafanama skitam”

Nakon više nego uspješnog proljetnog singla “Da je sreće” koji je na YouTube-u preslušan više od 650.000 puta, popularni Pirati donose novu pjesmu “Kafanama skitam”.

Spot je premijerno emitiran u četvrtak, 13. rujna na CMC televiziji. Za pjesmu su zaslužna cijenjena autorska imena – hitmejker Nenad Ninčević koji potpisuje tekst te stalni autor pjesama grupe Pirati, Denis Dumančić, koji je bio zadužen za glazbu i aranžman zajedno s Dragomirom Herendićem Dragiannijem. Redatelj spota Tino Mrvelj snimio je Pirate u opuštenoj atmosferi, a zanimljivo je da je spot preko noći na Youtube kanalu Pirata pogledan više od 5.000 puta.

Pirati su se široj javnosti predstavili 2013. godine pop pjesmom “Tebe da zaboravim”, a tijekom godina nastavili su nizati odlične singlove “Prvi put”, “Što se može”, “Godinu za godinom”, “Da je sreće” i druge. Bend čine petorica glazbenika – Siniša Biško (vokal), Jurica Kasajić (gitara), Siniša Dorontić (klavijature), Darko Hajnić (bubnjevi) i Petar Kontrec (bas gitara).

More in pop!mix/news

To Top