Connect with us

POP!MIX

“Zaljubljen” je novi sjetni singl i spot dvojca D.I.K.

(Foto: Nataša Kauzlarić )

pop!mix/news

“Zaljubljen” je novi sjetni singl i spot dvojca D.I.K.

Dado i Kizo, dvojac iza naziva D.I.K., predstavljaju svoj novi singl i spot ‘Zaljubljen’.

Pjesma ‘Zaljubljen’ u stilu je osamdesetih godina pa se i kroz spot željela provući doza sjete, sentimentalnosti, elemenata koji su u ono vrijeme bili lajtmotiv mnogih pjesama. Protagonistica spota sjajno je odigrala ulogu femme fatale opjevane u stihovima pjesme, a Dado je opisao u taj dio stvaralačke priče:

“Dok smo se pripremali za snimanje spota, htio sam svakako pitati mladu damu što misli o pjesmi, o glazbi tog desetljeća, o njenom pristupu, jer ona je ipak rođena dobrano nakon osamdesetih i možda nije slušala tu glazbu, a i nije glumica. No, nekako se dogodilo da sam joj zaboravio postaviti to pitanje, i to ne samo tijekom pripreme, već i kod snimanja spota i kod pregledavanja snimljenog materijala… Tek kada sam došao doma sjetio sam se da sam je nešto htio pitati, a kada sam završio posljednji rez i pogledao gotovi uradak, više nisam imao nikakvih pitanja, sve je bilo tu, u spotu pjesme ‘Zaljubljen’: i sjeta i osamdesete, kao i svaki odgovor na svako zaboravljeno pitanje.

Hvala svima uključenima na strpljenju, razumijevanju i nesebičnoj pomoći da se ovaj paketić dokotrlja do vaših ušiju i očiju.” 

(Foto: Nataša Kauzlarić )

Pjesma je svoj zvučni identitet dobila u studiju NLO, kada je upravo nju, producent Srđan Sekulović Skansi, izdvojio od ostalih materijala dobivenih na slušanje. Dugo je trebalo da se zvijezde poklope, ali kad je sve krenulo, uigrana ekipa je odlično odradilo posao i D.I.K. s ponosom predstavljaju još jedan glazbeni uradak.

More in pop!mix/news

To Top