Connect with us

POP!MIX

Genova predstavlja “Savršen dan”

pop!mix/scena

Genova predstavlja “Savršen dan”

Genova, bend sastavljen od vrhunskih glazbenika koji kombiniraju pop, rock, funk i jazz, predstavlja spot za pjesmu „Savršen dan” koja tematizira vezu koja je postala rutina.

„Savršen dan” je razgovor između dvoje ljudi o promjenama koje su se dogodile u njihovom ponašanju te distanci koja se stvorila između njih. Kroz godine prioriteti veze više nisu jednaki kao na početku i ljubav počinje blijedjeti. Oni traže načine kako bi jedno drugom rekli da je vezi došao kraj.

Pjesmu potpisuje vokal benda Hrvoje Krištofić dok su za aranžman zaslužni Miroslav Lesić i ostatak benda. Spot u režiji Žana Novosela i Hrvoja Krištofića opisuje spomenutu rutinu i monotoniju. Jutarnje svitanja nagovješćuje najsavršeniji dan koji se nakon toga kroz crno-bijele kolaže s malo kolora pretvara u monotonu refleksiju teksta i ponavljanje svakodnevnih razgovora.

Genova su: Hrvoje Krištofić (vokal), Gabriela Hrženjak (vokal), Alen Horvat (gitara), Bruno Damjan (gitara), Matija Turk (klavijature), Dino Blažeka (bas gitara) i Emil Kranjčić (bubnjevi).

More in pop!mix/scena

To Top