Connect with us

POP!MIX

Estradnih 11 Vatrenih – ”Tako se voli”

pop!mix/news

Estradnih 11 Vatrenih – ”Tako se voli”

Naši Vatreni momci pobjedom su otvorili nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a jedanaest jednako vatrenih hrvatskih glazbenih zvijezda pobrinulo se za dostojnu zvučnu kulisu tog spektakla. Ulogu glazbenog izbornika dobila je producentska kuća Rubikon Sound Factory okupivši jake snage estrade s jednim ciljem – da zajedno pjesmom „Tako se voli“ podrže našu reprezentaciju. Vanna, Nina Badrić, Indira, Zsa Zsa, Antonia Dora, Neno Belan, Jacques, Pero Galić, Nered, Connect i Zaprešić Boys spremno su se odazvali pozivu i ludo se zabavili na snimanju spota u režiji Nevia Smajića, gdje su im se pridružila i djeca iz plesnog zbora Zagrepčanke i dečki.

„Ovo je vrlo netipična navijačka himna jer u njoj dominiraju žene koje su malo nepravedno zapostavljene kada je o nogometu riječ. Žene nogomet vole, prate, a često su i glasnije te strastvenije navijačice od muškaraca, što su pokazale i na našem snimanju.“, kažu o pjesmi autori Ante Pecotić, Marko Novosel i Bojan Šalamon Shalla.

Vrsna poznavateljica nogometa, ali i sporta općenito je maestralna pjevačica Vanna pa joj sudjelovanje u ovoj glazbeno sportskoj priči predstavlja čast i zadovoljstvo. Ni miljenica publike Indira ne skriva oduševljenje projektom: “Moj sportski duh i neiscrpna energija odlično se uklapaju u navijačke pjesme koje volim pjevati, tako da sam se s velikim zadovoljstvom priključila mojim dragim kolegama i snimila pjesmu Tako se voli! Posebno me veseli što u pjesmi prevladava ženska energija što nije tipično za navijačke pjesme, a ako je suditi po atmosferi sa snimanja spota, mislim da će ova pjesma razdrmati tribine i rasplesati kockaste dresove! Navijajmo zajedno za našu reprezentaciju na najbolji način – pjesmom!” Zsa Zsa, mlada pjevačica nestvarnog glasa kaže kako je predivan osjećaj biti dio cijele ove priče i pjevati pjesmu uz koju će, nada se, navijati cijela Hrvatska.

Cijela ekipa koja je dio pjesme „Tako se voli“ želi sreću našoj reprezentaciji sa željom da u Rusiji ostvare rezultat za pamćenje.

 

TAKO SE VOLI

PLIVAT ĆU PREKO RIJEKA I MORA
ZBOG JEDNE LJUBAVI U SRCU MOM
GAZITI SVE TE DOLINE I POLJA
OGRNUT ZASTAVOM HRVATSKOM

SAD SAMO HRABRO KRENI
JER SADA DOBRO ZNAM
TA LJUBAV JE U MENI
SVE VIŠE OSJEĆAM

KADA JE  VOLIM ONA MENE VOLI
I KADA PADA DO DNA
TAKO SE VOLI (3X) HRVATSKA
VATRENO U MENI SRCE GORI
IDEMO DO KRAJA
TAKO SE VOLI (3X) HRVATSKA

OLUJNE KIŠE DA PRIJEČE MI PUT
NE MOGU SPRIJEČIT DA DOĐEM TI JA
TAMO GDJE MOŽEŠ GLASNO ME ČUT’
VOLIM TE, VOLIM HRVATSKA

SAD SAMO HRABRO KRENI
JER SADA DOBRO ZNAM
TA LJUBAV JE U MENI
SVE VIŠE OSJEĆAM

KADA JE  VOLIM ONA MENE VOLI
I KADA PADA DO DNA
TAKO SE VOLI (3X) HRVATSKA
VATRENO U MENI SRCE GORI
IDEMO DO KRAJA
TAKO SE VOLI (3X) HRVATSKA

EKIPA TU JE, A SA TRIBINE ČUJEŠ
SVOJE SINOVE I SOKOLOVE KO SLAVUJE
KIŠE I BURE RAZBIJENE O NAŠE KULE
MI SMO ŠAMPIONI, ‘AJMO DA VAS SADA ČUJEM
ONA MOJA JE VOLJENA, NIKAD PALA NA KOLJENA
ZA ONE ŠTO IH NEMA PIĆE PROLIJEVAM
STOTINAMA GODINA, DUGO BILA U SNOVIMA
TAMO GDJE JE RODBINA, MOJA JE DOMOVINA

 

More in pop!mix/news

To Top