Connect with us

POP!MIX

Detour, TourDetour, Dom Sportova i singl ”Vikend”

pop!mix/najave

Detour, TourDetour, Dom Sportova i singl ”Vikend”

Detourovci su nedavno najavili svoj najveći koncert u karijeri kojeg nam pripremaju 8.12.2018. u Domu sportova gdje će predstaviti svoj novi album ”TourDetour”, a s nadolazećeg albuma stigao je i četvrti singl ”Vikend” kojim prizivaju ljeto i lude ljetne avanture!

Dogodila mi se pjesma u kojoj u prvi plan dolazi do izražaja plesni ritam, idealna zvučna kulisa nadolazećih ljetnih avanturaVikend kao pojam, u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i pjesma pokušala dočarati dijelić tog rasploženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče.” (Nenad Borgudan) 

Kako izgleda ”Vikend” s Detourom na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i zagrebačkim asfaltom, dočarao je redatelj Tomislav Brđanović, a veliku podršku u realizaciji pružila je TZ grada Supetra i sam grad Supetar. 

(Fotografija: promo)

U proteklih deset godina djelovanja na glazbenoj sceni Detourovci su se istaknuli svojim prepoznatljivim acoustic zvukom, osvojili nas svojim brojnim hitovima i sjajnim nastupima, a već sada možemo zaključiti kako će novi album uspješno naslijediti njihov nagrađivani ”A što ak ja…” što svojim dosezima, uspjesima i priznanjima potvrđuju dosadašnji singlovi ”Zaljubila sam se”, ”Biram’ i ”Bez tebe”. 

Novi zvuci upakirani u peti studijski album ”TourDetour” stižu najesen, a uživo ih se može poslušati 8.12. u Domu sportova.

(Fotografija: promo)

Early bird ulaznice po promotivnoj cijeni od 60 kn dostupne su do 21.6., a kasnije cijena ulaznica raste. Sve daljnje informacije o početku pretprodaje ulaznica i drugim detaljima vezanima uz koncert slijede uskoro, a do tad nas pratite na službenoj Facebook event stranici koncerta!

 

 

More in pop!mix/najave

To Top