Connect with us

POP!MIX

Dvije godine bez morskog vuka: Tribute video Oliverovih kolega, prijatelja i fanova

pop!mix/news

Dvije godine bez morskog vuka: Tribute video Oliverovih kolega, prijatelja i fanova

Prije dvije godine, 29. srpnja 2018., napustio nas je neponovljivi Oliver Dragojević. Sjećanje na njega kao glazbenika, ali i čovjeka, neizbrisivo je.

To potvrđuje i ovaj tribute video Croatia Recordsa u kojemu su sudjelovali njegovi kolege, prijatelji i fanovi lip syncajući i pjevajući Oliveru u čast jednu od njegovih najljepših pjesama, Moj lipi anđele.

 

Da su Oliverovi poštovatelji i obožavatelji šarolika grupa ljudi, svatko već dobro zna. Ne postoji srce čije njegov glas i pjesme nisu dotaknule, od jazzera do metalaca, od klinaca do starijih generacija. Svatko se nekad zatekao kako pjevuši jedan od njegovih nezaboravnih hitova. U izradi videa sudjelovala su i mnoga poznata lica: Ivica Kostelić, Dino Rađa, Mia Dimšić, Ante Gelo, Antonija Šola, članovi Opće Opasnosti, Tajči  i mnogi drugi.

 

U prodaji će se uskoro naći i šesterostruko CD izdanje Oliver Live iz edicije Original Album Collection. Tri dvostruka Oliverova live albuma: Oliver u HNK (1989.), Oliver u Lisinskom (1996.) i Oliver u Areni (2001.).

More in pop!mix/news

To Top