Connect with us

POP!MIX

U ovotjednom #OdGradaDoGrada uz more nam pjeva Vjeko Ključarić!

pop!mix/news

U ovotjednom #OdGradaDoGrada uz more nam pjeva Vjeko Ključarić!

U ovotjednom #OdGradaDoGrada uz more nam pjeva Vjeko Ključarić!

Dobra svirka uz more nešto je u čemu svi uživamo, a Vjeko Ključarić servirao nam je upravo t0!

Ovotjedni #OdGradaDoGrada donosi nam jedan od ljepših prizora – obalu otoka Krka u kombinaciji s odličnom glazbom.

Vjeku Ključarića upoznali smo prvo kroz The Voice, a zatim i kroz show A strana. Talentirani pjevač s Krka dogurao je u The Voice-u do posljednje emisije uživo, a nakon show-a je krenuo u samostalnu karijeru.

U najnovijem izdanju projekta #OdGradaDoGrada pjeva nam Oliverovu pjesmu Moj lipi anđele, a zatim i svoje dvije pjesme – Samo hodaj dalje & Ti si ta.

Savršene morske kadrove i odličan mini koncert Vjeke, Kristijana Vasilića (gitara), Izidora Vasilića (cajon) i Nike Anić (violina), pogledajte i poslušajte na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partera.

Do sada je kroz projekt, prvotno nazvan #OdSobeDoSobe, prošlo 50tak izvođača tijekom pandemije korona virusa. Čim su ukinute zabrane kretanja i okupljanja, cijelu kampanju preselili smo na otvoreno i preimenovali u – #OdGradaDoGrada. Iako je kretanje omogućeno, situacija u hrvatskoj glazbi i dalje nije onakva na kakvu smo navikli, a hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jedne od pogođenijih pandemijom COVID-19. Nadamo se da će vrlo brzo „novo normalno“ otići u povijest i da će se vratiti svima nam najdraži oblik slušanja glazbe – koncerti s neograničenim brojem ljudi, gužva i dobra atmosfera.

Projekt #OdGradaDoGrada započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Vjeku Ključarića, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

More in pop!mix/news

To Top