Connect with us

POP!MIX

Davor Borno se vraća na scenu s pjesmom “Dukati” 

Davor Borno se vraća na scenu s pjesmom “Dukati” 

Nedugo nakon što je potpisao ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records, Davor Borno predstavio je novi singl i video spot “Dukati” koji označava njegov povratak na našu scenu.

Svoju pjevačku karijeru započeo je još 1990. godine na posljednjem albumu grupe ITD Band, a 1996. godine objavio je svoj album “Ljubav ili grijeh” za Croatia Records. Sudjelovanjem na festivalima zabavne glazbe, Davor Borno nametnuo se kao vrlo perspektivan pjevač, a njegove pjesme prepoznate su i van granica Hrvatske pa na slovenskom tržištu njegovi studijski albumi dostižu platinaste i dijamante naklade. Iako je jedan od najprodavanijih pjevača u susjednoj Sloveniji, Davor Borno svoju je najnoviju pjesmu i spot odlučio prvo predstaviti na hrvatskoj CMC televiziji.

“Od kako sam počeo pisati pjesme, ljubav je moj neiscrpan izvor. Neki kažu da je sve već otpjevano, ali ja nisam tog mišljenja. Ljubav svi osjećamo, ali je uvijek možemo opisati na različit način. Tako i ova pjesma, govori o tome da ti ne vrijedi sve blago svijeta, ako nemaš ljubav koju želiš. Zabavnog je i pop žanra i mislim da će se publici jako svidjeti”, rekao je Davor Borno.

Zanimljiv videospot snimljen je u režiji talijanskog redatelja Filippa Pezzottija.

More in pop!mix/news

To Top