Connect with us

POP!MIX

Bend 058 s novom pjevačicom snimio “Rulet”

(Fotografija: Dado Deva Marušić)

pop!mix/news

Bend 058 s novom pjevačicom snimio “Rulet”

Splitski americana bend 058, nakon dvije godine rada, odlučio se za promjenu pa je nova pjevačica, Jeleni Rade, svojim je glasom unijela novi šarm u glazbeni izričaj benda.

„Jelena je donijela osvježenje koje nam je trebalo! Impresionirani smo njezinom bojom glasa i vokalnim sposobnostima, a vjerujemo da će jednaku reakciju imati svi kad je čuju u pjesmi Rulet, koju izvodi bez pratećih vokala i uz minimalistički aranžman. – otkriva osnivač, gitarist i skladatelj benda, Branko Mamut.

Jelena je do sada bila poznata ponajviše poklonicima jazza, swinga i fada, a od sada će u njezinu karakterističnom vokalu moći uživati svi koji vole i prate bend 058.

Pjesmom „Rulet” bend 058 najavljuju rad na novom albumu. Za glazbu u pjesmi „Rulet”  zaslužan je Branko Mamut, stihove potpisuje Mara Jurčević, a aranžman Ivan Cinotti. Pjesma je snimljena u Extra Music Studiju u Kaštel Štafiliću. Pjesmu prati šaljivi video spot koji je osmislio i režirao Jakša Matošić, dok je za snimanje, montažu i postprodukciju zaslužan Dado Deva Marušić.

Bend iza sebe ima album prvijenac “Žice od sna”, s kojeg se ističu pjesme poput „Lutke”, “Ljeto”, “Kiša”, “Čudo”, “Bijeg” i naslovna “Žice od sna”.

Potvrda njihovom radu stigla je i u vidu nagrade za najorginalniju glazbu na festivalu Texas Country Music Awards.

More in pop!mix/news

To Top