Connect with us

POP!MIX

Daria Hodnik nakon “Bitange i princeze” obradila hit Olivera Mandića

pop!mix/scena

Daria Hodnik nakon “Bitange i princeze” obradila hit Olivera Mandića

Oliver Mandić je uvijek bio ispred vremena, inovator i jedan od predvodnika beogradskog novog vala koji je svojom glazbom i interpretacijom zadužio regionalnu glazbenu scenu. Iznimno je teško izvoditi njegovu glazbu s jednakim žarom kao što ju je i on izvodio, ali je Daria Hodnik iznimno uspješno prošla ovaj zadatak i predstavlja fenomenalnu obradu hita “Dođe mi da vrisnem tvoje ime”. Na glazbu Olivera Mandića i tekst Alke Vuice sjajan aranžman raspisao je Dalibor Dado Marinković, ostavivši u njemu melankolični predznak, ali je i dao pjesmi određenu žestinu, zahvaljujući gitarističkim doprinosom Marijana Brkića Brka (mix i mastering) i Brune Mičetića te bubnjarskom dionicom koju je odradio upravo sâm Dado.

Redatelj spota je Dinko Pasini koji je dostojno vizualno prikazao atmosferu ovog svevremenskog hita, a svi kadrovi su kao i pjesma snimani u Dadoni Music studiju.

Daria Hodnik nakon odlično prihvaćene obrade hita Bijelog dugmeta, “Bitanga i princeza”, nastavlja priču s obradama pjesama koje su obilježile mnoge generacije. Oliver Mandić i “Dođe mi da vrisnem tvoje ime” ispostavili su se idealnima za Dariju Hodnik koja je svojim vokalnim mogućnostima još jednom pokazala da odlično vlada i u nježnim i u nešto žešćim vodama.

More in pop!mix/scena

To Top