Connect with us

POP!MIX

Tony Cetinski otkriva kako izgleda #samoljubav

pop!mix/najave

Tony Cetinski otkriva kako izgleda #samoljubav

Tony Cetinski otkriva kako izgleda #samoljubav

Ljubav za sve u svim oblicima! Tako bi se na najkraći način, mogla opisati nova glazbena priča, najboljeg regionalnog izvođača.

Tony Cetinski u svom je stilu, najavio veliki glazbeni događaj, regionalnu turneju pod nazivom #samoljubav!

Zagrebačko kazalište ‘Luda kuća’ bilo je pretijesno za sve željne dobre zabave i druženja. Gotovo trosatnim koncertom za najveće fanove i brojne novinare, veseli, nasmijani i prije svega opušteni Tony, ponajprije se svima želio zahvaliti na godinama podrške i praćenja, ali i najaviti ono o čemu se već naveliko piše.

Nadahnuto i s posebnom energijom, kako i priliči nazivu turneje, Tony je pričao o događajima koji nas očekuju. Nastupi u nekim od najuglednijih regionalnih koncertnih prostora tek su dio glazbenog iznenađenja. Biti bolji, originalniji, produkcijski svježiji i neviđeniji, zadatak je koji je cijela ekipa postavila pred sebe. Kako sam Tony ističe, nije dovoljno ‘uhvatiti’ mikrofon, pustiti glas i kraj. Publiku i obožavatelje, treba motivirati, zabaviti, iznenaditi, probuditi emocije.

Kako to bolje napraviti nego s ljubavlju. Riječ je o najčišćoj emociji koja nas pokreće.  Čista srca, sa odličnim glazbenim programom koji je presjek dugogodišnje karijere, Tony i bend spremni su ponudit publici diljem regije ono najbolje.

Tijekom turneje očekuju nas koncerti na različitim, sve odreda atraktivnim lokacijama, stadionima, Arenama, tvrđavama, u cijeloj regiji. Nešto o čemu će se dugo pričati i pisati, ali i još duže pamtiti.

Glazbena karavana, kreće ovoga tjedna, 08. i 09.03. koncertima u Zenici i Sarajevu, a Tony, bend i cijela ekipa poručuju: jedva čekamo!

More in pop!mix/najave

To Top