Connect with us

POP!MIX

Zoran Predin: “Prvi koncert bez Damira.”

pop!mix/news

Zoran Predin: “Prvi koncert bez Damira.”

Foto: PR

Zoran Predin: “Prvi koncert bez Damira.”

“Kad sam predložio da napravimo Arsenove bisere u gypsy swing aranžmanima, Damir je digao obrve i u tom trenutku, zabrinuo sam se što će mi odgovoriti. Onda mi je svojim zaraznim osmjehom samo kimnuo i dodao, da ako ja to čujem on napraviti sve da se to realizira. U tom su se trenutku rodili novi originali Arsenovih najljepših balada.

Prijateljevanje i druženje s Damirom bilo je čisti užitak, pun najboljeg gypsy swinga i uvijek prisutne dobre volje. Njegovo vrhunsko sviranje, svaki put bi me ponjelo u sedmo nebo. S Damirom sam dobio još jednog brata.

Ali crna sudbina ga je odnjela, tog prokletog dvanaestog prosinca prošle godine. Zabrana prelaska granice nije mi dozvolila da budem prisutan na sahrani, što mi je jako teško palo.

Damirova Marijana je rekla, da bi on sigurno volio da nastavimo s sviranjem gypsy swinga, koji mu je život značio. Violinista Bruno Urlić je predložio mladog Damirovog učenika i fana Juraja Markača, da preuzme Damirove gitarističke dionice, kako bi mogli izvesti program “Zoran pjeva Arsena“. Juraj se pokazao odličnim izborom, tehnički odličan, siguran u izvedbi i iskreno predan glazbi koju izvodimo. Već nakon par proba u bend je primljen bez primjedbi.

Svirajući njegovu omiljenu glazbu, poklonit ćemo se maestru Damiru Kukuruzoviću i poslati pozdrave njegovoj zvijezdi na nebu.

Dobrodošli na online koncert “Zoran pjeva Arsena”, u subotu 13.ožujka od 20 sati iz velike dvorane Cankarjevog doma u Ljubljani.”  rekao je Zoran Predin.

 

Damir Kukuruzović – foto: Emanuela Tomino

Ulaznice potražite na https://www.mojekarte.si/hr/zoran-poje-arsena-spletni-koncert/tickets-1138223.htmlPlatforma https://live.cd-cc.si bit će aktivna tjedan dana prije koncerta.

 

More in pop!mix/news

To Top