Connect with us

POP!MIX

Zoki, Šoki, Deda i Suba iz Hladnog Piva u Guerrilla Mainstreamu!

pop!mix/news

Zoki, Šoki, Deda i Suba iz Hladnog Piva u Guerrilla Mainstreamu!

Foto: PR

Zoki, Šoki, Deda i Suba iz Hladnog Piva u Guerrilla Mainstreamu!

Zoki, Šoki, Deda i Suba iz Hladnog Piva u novom bandu! Ne, ne, ne raspada se Hladno Pivo, samo je koncept malo drukčiji, a Mile Kekin je u novom spotu poseban gost.

„Guerrilla Mainstream je korona-virus hrvatske estrade. Ne bira političko opredjeljenje, rasu, spol, stupanj graviditeta, seksualnu orijentaciju niti zanimanje. To je koncept koji okuplja pojedince iz različitih društvenih slojeva i dobnih grupacija. Svatko može biti dio tog koncepta i biti koncept sam za sebe ukoliko posjeduje dovoljno smisla za apsurd, ironiju i humor”, poručuju  trenutačni članovi koncepta Guerrilla Mainstreama.

S obzirom na trenutačno vrijeme, morali su skratiti vrijeme čekanja nekih boljih vremena pa su zagrabili u zaboravljene ladice i izvukli nemali broj potencijalnih hitova koji, da nije ove trenutne krize, vjerojatno nikada ne bi ugledali svjetlo dana. Odluka je, kažu, pala na “Izreke”.

„Snimajući spot smo se odlično zabavljali punih dva sata koliko je trajalo snimanje, redatelj Noa je već bio ogladnio pa smo morali ubrzati cijelo snimanje. Znate kako je s tim teenagerima – samo jedu i troše, a ništa ne privređuju pa je ovo jedan tzv. “no-budget” spot gdje je naš snimatelj i montažer Noa (15godina) pokazao svu raskoš svog osnovnoškolskog talenta i pretočio sve to na kraju u jedan ipak krasan i hvalevrijedan videospot. Bravo za njega!“

Snimanje kod Skansija također nosi jednu no-budget notu, jer se Suba okliznuo na stepenicama i skoro slomio kičmu: „Uglavnom odvezla me Hitna u Traumatološku ambulantu i tamo su ipak utvrdili da sam samo natučen te da nemam nikakvih lomova. No, svejedno se Skansi toliko loše osjećao nakon toga da nam nije htio naplatiti studio jer bi to mogla biti “loša karma”. Ovim putem mu se zahvaljujem i obećavam da sljedeći put neću gurnuti Dedu niz stepenice  kako bih opet izbjegao plaćanje, ili mozda hoću?“, našalio se Suba.

O pjesmi ne žele govoriti puno jer s obzirom na današnje glazbene trendove, ona uopće nije važna: „Bitno je da na slikama izgledamo kao hrpa Kardashiana i ako se to nekom sviđa neka nas zaprati na Tik-Toku ili nekoj drugoj modernoj gadariji. Peace!“

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top