Connect with us

POP!MIX

The Black Room singlom ‘Lawless Boulevard’ predstavlja drugi dio audio-vizualne trilogije

pop!mix/news

The Black Room singlom ‘Lawless Boulevard’ predstavlja drugi dio audio-vizualne trilogije

Foto | Kristina Barišić

The Black Room singlom ‘Lawless Boulevard’ predstavlja drugi dio audio-vizualne trilogije

Riječka rock četvorka The Black Room predstavlja novi singl i spot ‘Lawless Boulevard’. Drugi je to dio trilogije započete singlom ‘I’ll Talk You Into It’, a kojim nastavljaju vokalno-glazbenu naraciju o egzistencijalnim temama svoje generacije.

Njihov zvuk ukorijenjen je u garažnom rocku i snažno podsjeća na brit-rock devedesetih, što im je donijelo odlične kritike i naklonost publike već prvim objavljenim materijalima. Tekstovi su inspirirani osobnim pričama, s protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života, a stihovima progovaraju o mnogim društvenim temama.

Pjesma ‘Lawless Boulevard’ govori o odrastanju u okruženju novog milenija, nove države, ali i generacijske melankolije upakirane u plesni beat i hitoidne dionice, a vizualni identitet pjesme i ovaj put je osmislila nagrađivana riječka redateljica Kristina Barišić.

Vrhunska audio produkcija, promišljena vizualna estetika i besprijekorna realizacija već su im osigurali doseg puno dalje od granica naše male države, a nove pjesme koje će početkom 2022. biti objavljene na albumu “Motel Monaco”, te bi granice itekako mogle pomaknuti još dalje. 

glazba, tekst i aranžman | Jakov Katalinić, Leo Ventin, Ivan Ritoša i Kruno Kukuljan

produkcija | Matej Zec – GIS studio

 

 

redateljica i producentica | Kristina Barišić

kamera | Sanjin Stanić

asistenti na setu | Juraj Bačić i Juraj Makarun

glumci | Tino Trkulja, Tena Liverić, Mihailo Benington, Lea Bradarić, Hana Belobrk, Tea Miškec, Laura Lukač, Tonka Špoljar, Chiara Komadina, Matija Plesa, Borna Đeke, Ivan Škara i Alex Katuna

 

More in pop!mix/news

To Top