Connect with us

POP!MIX

“Gloria” – čudesna pjesma koja će vas osvojiti na prvu

pop!mix/news

“Gloria” – čudesna pjesma koja će vas osvojiti na prvu

Foto: PR

“Gloria” – čudesna pjesma koja će vas osvojiti na prvu

Bruno Krajcar, jedan od naših najsvestranijih akademskih glazbenika, skladatelja i kantautora, postao je po šesti put otac i posvetio pjesmu svojoj novorođenoj kćerkici.

Pjesma Gloria je pjesma u kojoj slavim rođenje moje kćerke. Pjesma je to koja je nastala iz srca radosnog tate zbog najvećeg čuda na svijetu, a to je rođenje djeteta. Odlučio sam je podijeliti s vama u ovo pred božićno vrijeme kao najavu svih lijepih blagdana koji su pred nama, da nam i ova pjesma bude poticaj za ljubav.“, izjavio je Bruno.

Spot je snimljen je na jednoj čarobnoj lokaciji u Istri kod crkvice Sv. Agnije u Raklju. Mjesto je to koje Krajcara veže uz brojne gala koncerte na kojima je još od 2008. godine ugošćavao glazbenike kao što su Bobby Solo, Oliver Dragojević, Gibonni, Tedi Spalato, Stjepan Hauser…

Poznata glumica i redateljica Nevena Vukes ispričala je jednostavnu priču tako da se sreća i pozitiva osjeća u svakom kadru.

“Ono što će meni ostati u posebnom sjećanju je da je poziv Bruna da režiram spot uslijedio u najposebnijoj fazi moga života kada sam u trenutku snimanja bila u 6.mjesecu trudnoće i osmišljavala priču upravo o nekom novom malenom biću dok iščekujem i svoje. Tako da sam cijeli ovaj mini projekt doživjela kao nešto što se nikako nije slučajno dogodilo.
Riječi pjesme “Gloria” slave novi život, slave ljubav oca prema kćeri i milinu tog odnosa – moj zadatak kao redatelja je bio suptilno ispratiti već dovoljno jasno izražene osjećaje da slika isprati tonove i riječi, a prekrasna jesen u Istri je doprinijela da boje spota budu tako raskošne. “, ispričala je Nevena.

Pjesma “Gloria” dostupna je na svim digitalnim servisima.

More in pop!mix/news

To Top