Connect with us

POP!MIX

Still Corners, britanska glazbena fantazija na jesen u Zagrebu!

pop!mix/news

Still Corners, britanska glazbena fantazija na jesen u Zagrebu!

Slika preuzeta s web stranice stillcorners.com

Still Corners, britanska glazbena fantazija na jesen u Zagrebu!

Skoro dvije godine od prvog gostovanja, kada se stvorila neraskidiva
veza između hrvatske publike i ovog popularnog britanskog dvojca, Still
Corners upravo je objavio novi album i datume nove turneje, od čega je
21. listopad 2021. rezerviran za – Zagreb!

Turneja kojom će Still Corners obići Europu objavljena je na krilima novog, upravo objavljenog albuma – THE LAST EXIT.  Album je u fokus dodatno dovela pandemija, kada je gotovo sve bilo prisiljeno stati.

„Uvijek postoji nešto na kraju puta, a za nas je to bio ovaj album. Naši planovi su stavljeni na čekanje – album postavljen za izdavanje, turneje, video snimanja, putovanja…godinama smo non-stop putovali, a sad smo bili prisiljeni sve zaustaviti. Mislili smo da je album završen, ali s krizom smo pronašli novu inspiraciju i počeli ponovno pisati. ” – objašnjava Tess.

U tom kontekstu napisane su pjesme poput ‘Crying’, ‘Static’, ‘Till We Meet Again’, koje odražavaju utjecaj izolacije i potrebu
za socijalnim kontaktom i intimnošću.

Kao središnja stvar je pjesma „The White Sands“ dok je prvi, istoimeni singl s albuma „The Last Exit“ posljednje poglavlje takozvane „Road“ trilogije Still Cornersa. Ono što je započelo s pjesmom  “The Trip”, a slijedilo je s “The Message”, završava sa zadivljujućom “The Last Exit”.

Nakon koncerta u zagrebačkom Boogaloou 2019., na oduševljenje zagrebačke publike, ponovni susret je upravo najavljen, i to opet u četvrtak, opet u Boogaloou, no ovog puta užitak glazbe pratit će jesenski dan i to 21. Listopad. Jesen u Zagrebu 2021. zvuči sneno i idilično uz Still Corneres, zar ne?

Prvih 100 ulaznica za koncert u Boogaloou nalazi se u prodaji po cijeni od 110 kuna, dok će nakon tog prodanog kontingenta cijena ulaznice iznositi 140 kuna. Ulaznice možete potražiti u sustavu Eventim https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/still-corners-zagreb-boogaloo-club-560164/event.html

More in pop!mix/news

To Top