Connect with us

POP!MIX

Ivan Rapić Inno objavio suradnju s Oliverom nastalu još davne 2012. godine!

pop!mix/news

Ivan Rapić Inno objavio suradnju s Oliverom nastalu još davne 2012. godine!

Foto: PR

Ivan Rapić Inno objavio suradnju s Oliverom nastalu još davne 2012. godine!

Foto: PR

Pjesma ”Ti si sve” koja se krije u ladici još od davne 2012. godine napokon je nedavno ugledala svjetlo dana, a sad je dobila i videospot pod režiserskom palicom mladog i talentiranog Andrije Jurčevića. Za sve one koji nisu znali, upravo je 2012. godine Oliver Dragojević u suradnji s Ivanom Rapićem Innom snimio pjesmu ”Ti si sve’‘. Na Ivanovo veliko iznenađenje veliki Oliver pristao je na suradnju i odlučio snimiti pjesmu. Za Rapića je, kako kaže, to bilo najveće priznanje na svijetu.

„Pjesma je bila gotova i ja sam mislio to je to, nema dalje. Bila je to greška, jer ta je pjesma zaslužila da dam sve od sebe. Bez izdavača u tom trenutku pjesma je zapravo ostala u mraku tj. nije zaživjela niti je imala priliku zaživjeti na radio postajama što mi je iznimno krivo jer znam da pjesma zaslužuje mnogo više. Zahvaljujem Dallas Recordsu što je prepoznao moj rad dao mi priliku da pokažem svoje pjesme javnosti.“ – izjavio je Inno.

Autor teksta, glazbe i aranžmana je sam Ivan Rapić Inno. Uz kadrove sunčanog Splita u spotu su ubačeni i kadrovi Olivera koji su pri snimanju pjesme nastali prije osam godina. Ivan Rapić Inno ovim je putem uputio i svojevrsnu zahvalu Oliveru za suradnju i priliku koju mu je pružio:

I evo sada u ovom trenutku mislim zbog svega što Oliver predstavlja svima nama da pjesma može službeno biti objavljena. Oliver je meni kao i svima bio i ostao ikona svega što vrijedi. Čovjek koji će dugo biti s nama i zato Olivere, veliko hvala za sve. Hvala sve što si učinio svima nama i dao nam vrijednosti na koje se možemo ugledati. Puno vremena sam razmišljao da ne želim gurati ovu pjesmu jer mnogi će reći da se možda koristim Oliverom, ali moram reći da to ne drži vodu iz mnogo razloga. Upravo je to bio razlog zašto ovoliko vremena pjesma nije službeno objavljena. Nisam htio forsirati ovu pjesmu, ali mislim da je došao taj trenutak kada jednostavno želim da ljudi poslušaju pjesmu koja je obilježila moju glazbenu karijeru.”

Malo kome Oliver i njegove pjesme ne fale pa se nadamo da ćete uživati u ovoj, za vaše uši, novoj!

More in pop!mix/news

To Top