Connect with us

POP!MIX

Sassja i RootsInSession udružili snage u ljetnom hitu “Ljubi seka”

pop!mix/news

Sassja i RootsInSession udružili snage u ljetnom hitu “Ljubi seka”

Foto: PR

Sassja i RootsInSession udružili snage u ljetnom hitu “Ljubi seka”

Nakon što su ugostili Tadimana i Budu (Elvis Jackson) na Lockdown Ska Riddimu, RootsInSession nastavlja s iznenađenjima! U novom singlu “Ljubi seka” predstavljaju suradnju s tuzlanskom MC prvakinjom Sassjom koja svoje liričke i vokalne sposobnosti ispaljuje kao rafale. Njena pozitivna poruka koja poziva na strpljenje da bi se konačno mogli grlit i ljubit bez distance ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Sassjin autorski materijali niže uspjehe već godinama, a diljem regije prepoznata je s lansiranjem albuma “Taktički Praktično” (2015.) i „No problemo“ (2017.). Kroz godine mnogobrojne suradnje dovode Sassju na sam vrh svih top listi u regiji, a nova sinergija stvorena na relaciji Tuzla-Zagreb-Ljubljana u pjesmi „Ljubi seka“ miriše na uspjeh.

 

U nadi da ćemo sezonu zaključavanja ostaviti za sobom, pozivamo vas da poslušate “Ljubi seka” na Lockdown Ska Riddimu, kojeg su Pier i Fu producirali u suradnji s Markom Gaćinom, frontmenom hrvatskog benda Brain Holidays koji je također zadužen za cjelokupni mix i mastering Lockdown Ska riddima.

Treći singl “Ljubi seka” s nadolazećeg albuma Lockdown Ska Riddim objavljen je 11. svibnja za RootsInSession Music.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top