Connect with us

POP!MIX

Riječka ekipa na Zagrebačkom festivalu!

pop!mix/news

Riječka ekipa na Zagrebačkom festivalu!

Foto | Matej Grgić

Riječka ekipa na Zagrebačkom festivalu!

Ovogodišnje 68. izdanje Zagrebačkog festivala bilo je po mnogočemu posebno, a za Dallasove riječke izvođače najposebnije!

‘Volim kako se smiješ’ (glazba – Goran Gubić Hans / tekst – Dinko Fazinić) u izvedbi Nikoline Tomljanović & Belfast Fooda, radijski urednici okupljeni u Hrvatskoj udruzi radijskih nakladnika odabrali su za najbolju pjesmu, a o primljenoj nagradi Nikolina je rekla: “Lijepo je biti prepoznat od radijskih urednika i primiti nagradu za najbolju pjesmu. Mjesecima je na vrhu top ljestvica  zbog čega se zahvaljujem i urednicima i slušateljima. Od prvog dana sam vjerovala u nju, prepoznala Belfaste kao odlične goste i do zadnjeg momenta bila uz producenta Mateja Zeca koji je pratio moj osjećaj i viziju kako bi pjesma trebala zvučati. Ali, prije svega, za ovaj veliki uspjeh zaslužni su autor glazbe i aranžer Goran Gubić Hans te autor teksta Dinko Fazinić koji zaista vjeruju u mene i pišu mi prekrasne pjesme dok radijski urednici daju mojim pjesmama dug život.”

Neno Belan, donedavni umjetnički ravnatelj festivala ove godine je na pozornici bio kao jedan od izvođača, a njegovu pjesmu ‘Teško je’ (glazba – Neno Belan / tekst – Ines Prajo) stručni žiri u sastavu Uršula Tolj, Željko Bebek, Ivan Dečak, Zvjezdan Jurcola te Branimir Mihaljević proglasili su drugom najboljom.

“Pravi užitak je bio nakon puno godina opet se popeti na binu Zg Festa, ali ovoga puta ne kao umjetnički ravnatelj, nego ponovo u svojoj izvornoj ulozi – kao skladatelj, aranžer i izvođač! I još pritom srebrno zasjati! 🙂 Čestitke svim kolegicama i kolegama na odličnim nastupima, orkestru na odličnim izvedbama, te pohvale cjelokupnom timu Zg Festa na odličnoj organizaciji. Pozdrav do nekog ponovnog druženja!” – zadovoljno je komentirao nastup i osvojenu nagradu.

 

More in pop!mix/news

To Top