Connect with us

POP!MIX

Olivia Rodrigo najavila debitantski album

pop!mix/news

Olivia Rodrigo najavila debitantski album

(Olivia Rodrigo - promotivna fotografija; autor: Stefan Kohli)

Olivia Rodrigo najavila debitantski album

Kada je riječ o aktualnoj pop-glazbi, bez zadrške možemo reći kako je 2021. godina od samog početka u znaku mlađahne Olivie Rodrigo! Godinu je započela nevjerojatno uspješnim singlom “drivers license“, a nakon što je nedavno otkrila novu pjesmu “deja vu“, stiže nam i najava prvog albuma! Naslova “SOUR”, njen debitantski album će biti objavljen 21. svibnja: umhr.lnk.to/oliviarodrigosourPR

Vijest o svom albumu prvijencu otkrila je putem svojih društvenih mreža, jednostavnom objavom naslovnice izdanja i kratkim tekstom “my debut album SOUR out may 21st ahhhhhhhh.”. Uz to, objavila je i detaljan popis pjesama, te tako potvrdila kako nam album donosi ukupno 11 pjesama, među kojima su i već spomenuti singlovi.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

U nedavnom intervjuu za Rolling Stone, Olivia Rodrigo i njen producent Dan Nigro otkrili su kako je novopredstavljena pjesma “deja vu” nastala u jednom danu, no nisu htjeli ići sigurnim putem te kreirati još jednu emotivnu baladu. “Željeli smo prikazati da sam svestrana autorica i glazbenica – koja može predstaviti emotivnu baladu, ali i cool alternativnu pop pjesmu“, zaključila je Olivia.

I dok uživamo u zvuku novog singla te iščekivanju debi-albuma teen-pop senzacije, podsjećamo kako je Olivia Rodrigo s pjesmom “drivers license” debitirala na vrhu Billboard Hot 100 liste, kao i oborila Spotify-ev rekord za najstream-aniju pjesmu u jednom tjednu. Ovog tjedna se i pjesma “deja vu” našla u Billboard Hot 100, čime je Olivia Rodrigo postala prvo glazbeno ime koje je sa svoja prva dva singla odmah dosegnulo Top 10 navedene liste!

 

 

More in pop!mix/news

To Top