Connect with us

POP!MIX

Kantautorica Job objavila je novi singl „Sama“

pop!mix/news

Kantautorica Job objavila je novi singl „Sama“

Foto: PR

Kantautorica Job objavila je novi singl „Sama“

Zaprešićka kantautorica Job objavila je novi singl „Sama“, kao i spot za tu pjesmu.

„Sama“ govori o prekidu ljubavnog odnosa i napuštanju, pa stoga nosi određenu dozu melankolije. Spot se bazira na poigravanju sa sjenama na zidu što aludira na jedan stih iz refrena  pjesme: „U sobi mračnoj gledam sjene.“ Ta igra sjena u spotu zapravo prikazuje kako izgleda kada se netko poigrava tvojim osjećajima i tvojim životom. Posebna je zanimljivost da su pjesma i spot nastali u potpunosti u kućnim uvjetima. Kantautorica je sve napravila samo uz pomoć svog supruga tako da je pjesma  “Sama” svojevrstan obiteljski proizvod.

„Produkcija i snimanje spota oduzimaju puno vremena i energije tako da će mi nakon ovoga trebati jedna poduža pauza i pitanje je kad ću se ponovno odlučiti na ovakav pothvat. Ali, sretna sam što uza sebe imam multitalentiranog supruga koji mi je od neprocjenjive pomoći, a k tome nas i iznimno veseli kada zajednički stvaramo“, kazala je Job.

 

Job je kantautorica iz Zaprešića, pravim imenom Jelena Oberman. Glazbom se bavi od najranijeg djetinjstva. Kroz formalno obrazovanje u osnovnoj i srednjoj muzičkoj školi stekla je potrebna znanja koja sada samo primjenjuje u svojim pjesmama. Od jeseni se obrazuje za producenticu. Stvaranjem vlastite glazbe intenzivno se bavi posljednje dvije godine. U tom periodu je stvorila stotinjak pjesama na hrvatskom i engleskom jeziku, kao i instrumentala.

 

Tekst i glazbu potpisuje Jelena Oberman, za aranžman su zaslužni supružnici Robert i Jelena Oberman. Spot su supružnici sami režirali i montirali. Snimali su fotoaparatom i mobitelom, uz dodatak jednog isječka sa stocka. Za bubanj, bas, električnu gitaru i programiranje zaslužan je Robert Oberman. Jelena Oberman pjeva glavni vokal i sve prateće vokale, odsvirala je klavir i syntheve, a također potpisuje i programiranje.  Za miks, mastering i produkciju zaslužna je Jelena Oberman.

More in pop!mix/news

To Top