Connect with us

POP!MIX

Frankfurtski Transformers Band izdao singl prvijenac

pop!mix/news

Frankfurtski Transformers Band izdao singl prvijenac

Foto: PR

Frankfurtski Transformers Band izdao singl prvijenac

Mlada frankfurtska grupa “Transformers Band” izdala je svoj singl prvijenac “Hello“. Veliki radijski hit koji je napisao Martin Solveig u suradnji sa Martinom Sorbara, i koji je postigao izniman svjetski uspjeh, Transformersi su odlučili obraditi na svoj način i izdati kao pilot singl. Samo ime grupe govori da se radi o transformiranju nečeg što nam je poznato sa radijskih valova ali upakirano u nešto tvrđi oblik, prihvatljiv onima koji vole rokerski zvuk. Da se ne radi samo o jednoj pjesmi vidi se iz odabira pjesama koji nadolaze , a neke od njih su: Human (The Killers ), Without you (David Guetta), I gotta feeling (Black Eyed Peas), …
Veoma smo ponosni što paralelno sa njemačkim tržištem možemo i mi sudjelovati u promociji ovog nadasve interesantnog banda te ga tako predstaviti i domaćoj publici.

Foto:PR

Pjesma je snimljena tokom ožujka 2021, dakle u vrijeme Lockdowna, ali dojam koji nam Transformes Band želi odati je da je krajnje vrijeme da se trgnemo iz pospanosti i pozitivno gledamo u budućnost.
S nestrpljenjem očekujemo nova izdanja ovog nadasve interesantnog banda.
Pjesma ima i pripadajući Video uradak, a moguće ga je pregledati na oficijelnom YouTube kanalu grupe: https://youtu.be/afyLjjcFDiA.

 

More in pop!mix/news

To Top