Connect with us

POP!MIX

Dua Lipa osvojila Grammy za najbolji pop album!

pop!mix/news

Dua Lipa osvojila Grammy za najbolji pop album!

Foto: Promo

Dua Lipa osvojila Grammy za najbolji pop album!

Dua Lipa je na dodjeli Grammya za 2021. godinu osvojila glazbeni kipić za svoj album “Future Nostalgia” u kategoriji za najbolji pop vokalni album. Album je prepun hit singlova, poput “Break My Heart” i “Levitating”. Na dodjeli je ostvarila spektakularan nastup tokom kojega je čak četiri puta mijenjala outfite, a svi su, iako različiti, bili povezani temom ružičaste boje i kristala. Otpjevala je “Don’t Start Now” i “Levitating”, u kojima je zablistala nastupom i ponovo dokazala kako je trenutno jedna od najvećih pop zvijezda

U intervjuu koji je dala australskom novinaru Nicu Kellyu, nakon dodjele, izrazila je ponos zbog Grammya kojeg je dobila za najbolji pop vokalni album. Na pitanje o tome što se promijenilo u odnosu na nagrade koje je dobila 2019. godine na dodjeli Grammya rekla je kako je jedina stvar koja je drugačija to što u publici sjedi manje ljudi, te je izrazila veliku želju svirati ponovo pred publikom i kako se nada novim koncertima i turnejama što je prije moguće.

Dua Lipa je bila nominirana za čak šest nominacija za Grammy, i to za najbolju pop solo izvedbu, najbolju pop izvedbu dua ili grupe, snimku godine, pjesmu godine, album godine te za najbolji pop vokalni album godine, što je i osvojila.

 

More in pop!mix/news

To Top