Connect with us

POP!MIX

Devin Juraj objavio novi singl DOMANI

pop!mix/news

Devin Juraj objavio novi singl DOMANI

Devin Juraj objavio novi singl DOMANI

Devin Juraj, pulski kantautor, koji radi i stvara na dvije adrese Zagrebu i Puli, izdao novi singl “DOMANI” s kojim zove na ples i zabavu.
Ljetna ležernost, zabava i vrućina izaziva svakojake emocije i tu nastaju stihovi koji spojeni s intrigantnim zvukom zovu na ples i razonodu.
DOMANI je pjesma koja lebdi iznad velike maske ljeta. Vrijeme koje zrači ležernošću i lakoćom.
Motiv izraza DOMANI najviše se veže na bezbrižnost trenutka, neznanje hoće li sutrašnji dan nastaviti ovu ljubavnu priču ili započeti novu.
Nakon dvije uspješne balade, Devin zajedno s producentom Aleksandrom Valenčić stvara Domani u kojem se iskazuje kao tekstopisac ali i autor glazbe.

Kao dugogodišnji plesač koristi točnu brzinu koja zove na pokret i ples. Dugogodišnji plesač poučen sudjelovanjem na Eurosongu 2021 (kao plesač Albine) odlučuje izdati baš takvu pjesmu koja će užariti plesne podije tijekom ljetnih mjeseci.

Utjecaj naših susjeda Talijana a i Devinovo odrastanje u talijanskom okruženju utjecalo je na stvaranje ovakve pjesme.

“DOMANI je nastala ove zime gledajući veliki koncert na kojem su izvođači pjevali isključivo ljetne pjesme dok je publika na trgu i na hladnoći plesala u ritmu. Nostalgija za ljetom uradila je plodom, DOMANI je bila u mojoj glavi” opisuje Devin svoje stvaranje.
Oduševljenje producenta Aleksandra – Saše, bila je prekretnica za odluku o izdavanju pjesme. Posebni zvukovi koje Devin koristi u svom stavranju čine pjesmu suvremenom i mladenačkom.
Uzori poput Freda de Plame, Mahmooda te Irame prisutni su u ovoj pjesmi u želji da se i na hrvatsku scenu donosi takva vrsta glazbe.

More in pop!mix/news

To Top