Connect with us

POP!MIX

Detour najavili goste velikog koncerta u Domu sportova

pop!mix/news

Detour najavili goste velikog koncerta u Domu sportova

(fotografije: Mare Milin)

Detour najavili goste velikog koncerta u Domu sportova

Na najvećem i najvažnijem koncertu u svojoj dosadašnjoj karijeri, koji će se dogoditi 08. prosinca u Domu sportova, popularna elektro akustik grupa Detour će, uz dobro poznate starije hitove, zagrebačkoj publici predstaviti i nove skladbe s nadolazećeg petog studijskog albuma “Tourdetour” čiji se izlazak očekuje tijekom idućeg tjedna.

Na velikom koncertnom spektaklu vizualno i scenaristički pripremljenom kao jedno uzbudljivo dvosatno putovanje, uz podršku visoke produkcije, veseloj petorci pridružit će se i nekoliko gostiju, mogli bi reći sama krema domaće urbane pop scene. Uz drage prijatelje i kolege Aljošu i Tonku iz grupe Pavel, od gostiju su pozvani grupa Headoneast čiji je član i autor Aleksandar Ljiljak poznat još iz doba djelovanja u grupi Yammat, a vjerujemo kako će posebnu pažnju te večeri pobuditi i gostovanje grupe Nipplepeople.

Prije izlaska Detoura zagrebačka publika će kroz polusatni koncertni nastup imati priliku upoznati beogradsku grupu Ničim izazvan koja već nekoliko godina drži vrhove pozicija radijskog etera u susjedstvu. Njihove skladbe poput “O tebi”, “Trideset”, “Bilo gde” broje milijunske vjuove, a u pjesmi “Glupost” bilježe suradnju i s grupom S.A.R.S.

O samom koncertu frontman ove Porinima nagrađivane grupe, Nenad Borgudan kaže: “Jako smo uzbuđeni i nabrijani za sam koncert koji nam je i najveći u ovih 12 godina djelovanja. Potrudit ćemo se da publika kroz naše pjesme tijekom puna dva sata otputuje na neko svoje putovanje, a tome će sigurno pridonijeti i posebno pripremljen vizualni segment koncerta. Probe su u tijeku, gosti su zanimljivi tako da 08.12. možete očekivati pravi spektakl, dobra uvertira i zagrijavanje za predstojeće blagdane.

Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial baru i posljednjeg, ovog Valentinova uz Pavel u K.D. “Vatroslav Lisinski”, te uspješnih festivalskih nastupa na Exitu i Sea Staru, jedan od vodećih pop sastava na sceni i miljenici publike i glazbene kritike spremni su za zagrebački Dom sportova.

Ulaznice po cijeni 90 kuna još se mogu nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Eventim.hr
  • Dirty Old Shop | Tratinska 18
  • Rockmark | Berislavićeva 13
  • Dallas Records | Paromlinska 49/1
  • Dallas Music Shop Rijeka | Splitska 2A

More in pop!mix/news

To Top