Connect with us

POP!MIX

Cypress Hill, Amelie Lens i Dubioza predvode headlinere Sea Stara 2022!

pop!mix/news

Cypress Hill, Amelie Lens i Dubioza predvode headlinere Sea Stara 2022!

Photo by Goran Lizdek

Cypress Hill, Amelie Lens i Dubioza predvode headlinere Sea Stara 2022!

Mada će 2021., sudeći prema jačini borbe protiv pandemije, biti godina povratka normalnog života, organizatori Sea Stara u dogovoru s izvođačima i partnerima, a sve u cilju osiguravanja maksimalno sigurnog događaja, prebacili su održavanje festivala na 2022. i potvrdili nastupe svih dosad objavljenih headlinera. Hip hop legende Cypress Hill praćeni s Amelie Lens, Dubioza Kolektivom, Meduzom i Umekom te cijelim nizom glazbenika najavljenih još za 2020. nastupit će 27. i 28. svibnja 2022. u umaškoj laguni Stella Maris.

Amelie Lens – photo by Mehdy Nasser

Novi festivalski termin ponovo će pomaknuti početak turističke sezone na kraj svibnja i na brojne pozornice, smještene tek nekoliko metara od mora, dovesti fantastična glazbena imena koja već neko vrijeme imaju Umag zapisan u svojim kalendarima. Jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i prvo rap ime regije Vojko V predvode tako i dalje prvi veliki festival godine. Njima uz bok nastupe su ponovo potvrdili Kuku$, Buč Kesidi, Farrago, Tijana T, Insolate, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i TRIAD, dok se još imena biti potvrđeno u sljedećim mjesecima.

Cypress Hill – photo by Eitan Miskevich

 

Nakon više od godine festivalske tišine nadali smo se Sea Starovom povratku u 2021., ali za ponovni susret s Umagom i Istrom morat ćemo pričekati još malo. Srećom, kraj pandemiji je sad jasno vidljiv i to ćemo najbolje osjetiti slaveći život ovog srpnja na velikoj proslavi 20. godišnjice Exita na Petrovaradinskoj tvrđavi. Izuzetno nam je drago što smo uspjeli re-bookirati sve headlinere za 2022., ali tu novim imenima nije kraj!“ – izjavila je ekipa EXIT tima.

Dubioza Kolektiv photo-by-Goran-Lizdek

Sigurnost publike, izvođača i radnog osoblja na samom festivalu i u Umagu, kao i otvorene granice, mogućnost putovanja i izostanak mjera fizičke distance svakako su ključni preduvjeti za organizaciju događaja. No, kako je Sea Star prvi veliki festival sezone, čak i uz  optimizam istaknut od strane Vlade Republike Hrvatske glede procijepljnja stanovništva, ne može se garantirati siguran događaj za kraj svibnja. Stoga je pomicanje na 2022. izraz odgovornosti svih uključenih u organizaciju.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.

U prodaji se već nalaze novi kontingenti ulaznica po cijeni od 259 kn, što je ušteda od 30% od finalne cijene, a kupiti se mogu u sustavu Entrio. U ponudi se nalaze i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn i to na Seastarfestival.com te u sustavu Entrio. Informacije o ponudi smještaja i prijevoza bit će objavljene naknadno.

Svi kupci ulaznica, smještaja i prijevoza za 2020. i 2021. kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca, a pravila i proces refundacije biti će objavljen na službenoj web stranici festivala.

 

 

More in pop!mix/news

To Top