Connect with us

POP!MIX

Albina je s pjesmom „Tick-Tock” u finalu glazbene nagrade Cesarica

pop!mix/news

Albina je s pjesmom „Tick-Tock” u finalu glazbene nagrade Cesarica

Foto: Borna Hržina

Albina je s pjesmom „Tick-Tock” u finalu glazbene nagrade Cesarica

Albinin singl „Tick-Tock” glasovima je publike izabran za Hit veljače glazbene nagrade Cesarica i ušao u finale za odabir prestižne titule Hita godine, za koju će konkurirati 12 mjesečnih hitovaOvaj je uspjeh još jedan u nizu značajnih postignuća ovogodišnje hrvatske eurovizijske predstavnice, nedavno nominirane i za nagradu Porin u kategoriji Novi izvođač godine.

“Od srca zahvaljujem svim glasačima i Cesarici što su pjesmu ‘Tick-Tock’ doveli do titule Hita veljače. Velika je to čast, pratim Cesaricu  i prije godinu dana sam mogla samo maštati o tome da jednog dana budem dio scene koju Cesarica okuplja svojim priznanjima. Zahvalila bih još jednom svom timu, ovo je i njihova nagrada, a meni još dodatna motivacija da predstavim Hrvatsku na ESC-u u najboljem svjetlu, kako i zaslužujemo. Hvala vam!”, komentirala je Albina.

Pjesma je trenutno peti uzastopni tjedan na prvom mjestu HR Top 40 liste, a značajne rezultate ostvaruje i na digitalnim glazbenim platformama; samo na Spotifyju engleska i dvojezična verzija do danas su zajedno skupile više od 600 tisuća streamova, dok spotovi za obje verzije zajedno imaju blizu 1,5 milijuna pregleda.

„Tick-Tock” autorski potpisuju Branimir MihaljevićTihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon, a Albina će hrvatske boje braniti u drugom dijelu prvog polufinala Eurosonga 2021. u Nizozemskoj.

Slušajte „Tick-Tock” na digitalnim glazbenim platformama: albina.lnk.to/Tick-Tock

More in pop!mix/news

To Top