Connect with us

POP!MIX

Helicanum fest, nešto još neviđeno u svetomartinskom kraju

pop!mix/festival

Helicanum fest, nešto još neviđeno u svetomartinskom kraju

Helicanum fest, nešto još neviđeno u svetomartinskom kraju

Prvi puta u Svetom Martinu na Muri održat će se Halicanum fest koji će svim uzrastima, a pogotovo mladima omogućiti potpuni doživljaj ne samo ludih glazbenih nota, već i prekrasnih vokala.

Savjet mladih Općine Sveti Martin na Muri unatoč raštrkanosti svojih članova, bili su više nego složni u organiziranju i pripremi festivala alternativnih domaći autorskih benova, koje ćete imati prilike vidjeti u malo drugačijem ambijentalnom izdanju.

održat će se 28. srpnja 2018. godine na već dobro poznatoj lokaciji Izletište Goričanec u Svetom Martinu na Muri, gdje će se prvi zvukovi gitara, bubnjeva, klarineta i trube čuti već od 19 sati.

Sva pozornost skrenuta je na raznolikost izvođača koje ovaj festival okuplja, a to su: Scifidelity Orchestra, Zsa Zsa, Genova, Hipnoza te Bijela Laž. Vjerujemo kako će svatko od vas pronaći i izdvojiti ritmove u kojima će uživati taj vikend.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez potpore Općine Sveti Martin na Muri kao i Turističke zajednice Sveti Martin na Muri koji od same početne ideje, podupiru Halicanum fest. Njima su se pridružili i brojni sponzori koji svojim doprinosom žele biti oslonac melodioznim taktovima odlične glazbe koji će okupiti sve uzraste, a naročito mlade.

Kako biste bezbrižno mogli planirati svoj dolazak na Halicanum fest ULAZ je SLOBODAN.

More in pop!mix/festival

To Top