Connect with us

POP!MIX

INES ERBUS predstavlja spot za pjesmu “No, No, No”

pop!mix/news

INES ERBUS predstavlja spot za pjesmu “No, No, No”

INES ERBUS predstavlja spot za pjesmu “No, No, No”

Ines Erbus, dobro poznato ime na slovenskoj glazbenoj sceni, velikim koracima stiže i na hrvatsku estradu. Debitantski je nastupila ove godine na najvećem hrvatskom festivalu pop glazbe, na CMC festivalu u Vodicama gdje se predstavila pjesmom “Tornado”. Ove jeseni ulazi na velika vrata u Hrvatsku svojom novom pjesmom “No, No, No” koja je odlično primljena kod glazbene publike što dokazuje i spot za istoimenu pjesmu koji ima skoro pola milijuna pregleda na Youtubeu. Autor ove pjesme je Danijel Vujević, a tekst je napisala Anđela Stošić.

Ines Erbus je poznata po hitovima “Kada cura časti”, “Moje oči plave” te “ Malo se popilo” od kojih svaka je već dobrano zakoračila u klub “milijunaša” u smislu pregleda na youtube-u. Sve tri pjesme radila je s hitmakerima Dušanom Bačićem, Branimirom Mihaljevićem te Bojanom Dragojevićem.

Mlada pjevačica bila je najmlađi kandidat slovenske inačice showa “Tvoje lice zvuči poznato” gdje se pred televizijskim auditorijem  dokazala vokalno i performerski.

Najnoviji  video spot ove mlade glazbene nade imena “No, No, No” sniman je na ulicama Ljubljane gdje se u opuštenoj atmosferi Ines Erbus zabavlja s probranim ženskim društvom. Vizual njezinog novog hita zajedno s pjesmom dočarava ugođaj opuštene i zabavne stvarnosti. Ideja uživanja u životu ono je što nam Ines Erbus poručuje novom pjesmom. Videospot potpisuje jedan od uspješnijih redatelja spotova Niko Karo.

Mlada glazbenica za sebe kaže kako želi iznenađivati publiku svojim radom i namjera joj je postavljati nove standarde na glazbenoj sceni.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 토토 먹튀검증사이트

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 17 =

More in pop!mix/news

To Top