Connect with us

POP!MIX

Antonela Doko objavila pjesmu “Sve osim nas”

pop!mix/scena

Antonela Doko objavila pjesmu “Sve osim nas”

“Sve osim nas” nova je pjesma koju će Antonela Doko izvesti na 66. Zagrebačkom festivalu. Suradnja iznimno talentirane mlade Riječanke Antonele Doko i autorice Ines Prajo rezultirala je pjesmom “Sve osim nas” koju je Antonela odabrala za svoj, sada već tradicionalni, nastup na Zagrebačkom festivalu.

Iako joj je tek 19 godina, bit će ovo njezin četvrti nastup na festivalu na kojem se afirmirala kao izvođačica osvojivši simpatije publike i struke.
Antonela se od svog premijernog nastupa na Zagrebačkom festivalu 2016. godine s pjesmom “Onaj dan” prometnula u jednu od najperspektivnijih izvođačica, mjesecima držeći vrh nacionalne liste najslušanijih pjesama – HR top 40. Niz uspješnih singlova nastavljen je s pjesmama “Ta ljubav”, “Odlična stvar” i “O čemu pričamo”, a najveća potvrda Antoneline kvalitete stigla je u vidu Porina za najboljeg mladog izvođača 2017. godine. Zavidno priznanje stiglo je i krajem prošle godine kada je “O čemu pričamo” autorice Arjane Kunštek proglašena najemitiranijom pjesmom 65. Zagrebačkog festivala.

“Sve osim nas” odlična je najava Antonelinog albuma prvijenca koji će uskoro ugledati svjetlo dana, a kojim će, sigurni smo, potvrditi status jedne od najboljih pjevačica na hrvatskoj glazbenoj sceni.

More in pop!mix/scena

To Top