Connect with us

POP!MIX

ZORICA ANDRIJAŠEVIĆ DONNA snimila spot “IZGUBLJENE STVARI”

pop!mix/news

ZORICA ANDRIJAŠEVIĆ DONNA snimila spot “IZGUBLJENE STVARI”

Pjesmu “Izgubljene stvari” koju autorski potpisuje i pjeva Zorica Andrijašević Donna dosad smo mogli čuti samo u radijskom eteru, no, mnogobrojni upiti za spot “natjerali” su je da ovu odličnu pjesmu uobliči i u video spot. U tome joj je priskočila u pomoć njena sugrađanka Žanamari koja u zadnje vrijeme sve češće sudjeluje u produkciji i režiji spotova. “Vrlo sam sretna što sam uspjela realizirati ideju snimanja spota za pjesmu ‘Izgubljene stvari’ na prekrasnim lokacijama u Tučepima i interijeru Grand hotela Slavija u Baškoj Vodi. Zahvaljujući prijateljstvu i međusobnoj podršci kao i Tučepima za koje smo emotivno vezani, rodila se ideja da producentsku palicu prepustim iznimno kreativnom glazbenom paru Žanamari i Mariju Perčiću. Kliknuli smo se na prvu što se može vidjeti i po snimljenom materijalu. Pri tome smo se i urnebesno zabavili. Ideje su prštale na sve strane i već se radujem nekom novom zajedničkom izazovu. Hvala svim sudionicima koji su pomogli pri realizaciji, a naročito Bubabu design na prekrasnim kreacijama čime je ovaj spot doista jedna turističko-glazbeno-modna poslastica. Ponosna sam na cijeli team i nadam se da će publika uživati u pjesmi kao i mi dok smo je stvarali i snimali”, pojasnila je Zorica svoju novu suradnju.

Riječi hvale o novoj suradnji ima i bračni par Perčić. ‘Bilo mi je iznimno zadovoljstvo režirati Zoričine scene, i skupa s njom osmišljavati njen imidž za ovaj spot. Ja ju vidim kao damu, koja pršti energijom i privlačnošću te sam željela da ovaj spot to reflektira. Iako pjesma priča o ljubavi koja ju je dosta povrijedila, nju sam vidjela kao snažnu ženu koja unatoč unutarnjoj boli ostaje pobjednica, ide dalje i iz te ljubavne priče uzima samo lijepa sjećanja’, rekla je Žanamari, a Mario dodao: ‘Ovo je prvi put da Žaky i ja kao tim V.R.H. Productions, radimo spot za drugog izvođača te je ovo početak jedne nove ere kako u našem radu tako i u Zoricinom. Moram reći da mi je ovo do sad najjača njena pjesma i da zaslužuje da bude hit. Siguran sam da ćemo dalje surađivati na novim spotovima, ali i na novim pjesmama, jer su se rodile već neke odlične ideje.’

Aranžman i produkciju pjesme “Izgubljene stvari” potpisuje Zoričin stalni suradnik Leo Škaro, a pjesma je prošle godine osvojila je Grand prix na festivalu u Korčuli.

More in pop!mix/news

To Top