Connect with us

POP!MIX

Predstavljamo ovotjedno izdanje emisije PopRock.hr

pop!mix/news

Predstavljamo ovotjedno izdanje emisije PopRock.hr

Predstavljamo ovotjedno izdanje emisije PopRock.hr

U ovom tjednu u emisiji gostuju: Igor Geržina, Natali Dizdar, Matija Dedić, Ivana Lovrić i Alan Hržica. PopRock.hr emitira se od ponedjeljka do petka u 19:30 sati na Drugome programu Hrvatske radiotelevizije.

U ponedjeljak, 11. prosinca u emisiji gostuje saksofonist i skladatelj Igor Geržina koji će predstaviti seriju koncerata prigodnog naziva „Saxmas Fairytale“ koji se održavaju svaki četvrtak u sklopu Adventa na Europskom trgu. Emitirat će se novi spot zagrebačkog indie rock banda Big Strip Gorila za pjesmu “Novi mjesec”, a saznat ćemo i sve o novom albumu „Božićno jutro“ Mije Dimšić.

U utorak u goste dolazi pjevačica Natali Dizdar koja će predstaviti svoj novi spot za pjesmu “Nećeš me, zar ne“. Saznat ćemo sve o najavljenim novim koncertima Tram 11 i otkriti sve novosti vezane za novi album Markiza, “RED”.

Jazz pijanist i skladatelj Matija Dedić u goste dolazi u srijedu, a u emisiji ćemo se podsjetiti i novog spota “Budi moja” grupe Buđenje. Gledateljima ćemo otkriti i sve detalje vezane uz veliki božićni koncert Opće opasnosti.

U pretposljednjoj ovotjednoj emisiji, ugostit će pjevačicu grupe Colonia, Ivanu Lovrić  koja će gledateljima predstaviti novi singl „Maskenbal“. Vidjet ćemo i novi spot za pjesmu “Idi”, Zdenke Kovačiček, a saznat ćemo i sve o novim nastupima Nene Belana & Fiumensa.

Zadnji radni dan u tjednu obilježit će gostovanje Alana Hržice, a podsjetit ćemo se i novog spota „Ljubavi ni za lijek“ Mangroovea u suradnji s Remi. Također, u posljednjoj ovotjednoj emisiji saznat ćemo sve o proslavi 10 godina postojanja Kandžije i Golih žena.

Glazbenu emisiju PopRock.hr možete pratiti svakoga radnog dana na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 19.30 te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Emisija je dostupna i putem Facebooka, YouTubea i profila PopRock.hr na Instagramu.

More in pop!mix/news

To Top